Οπως εγραψα σε καποιο αλλο θεμα πριν 3 μερες πηρα ενα ζευγαρι Lovebird απο pet shop.
Το ενα απο αυτα ειχε καποιο προβλημα στο ποδι του και το πηγα πισω. Μαζι με τα πουλακια ειχα παρει δυο συσκευασμενα στικ για Lovebird μια πετρα για ασβεστιο που δεν την πληρωσα γιατι μου τη χαρισε και χυμα τροφη που μου εδωσαν. Οταν βγηκα εξω ειδα την ημερομηνια ληξης της πετρας και ειχε ληξει, το stick ηταν καλο ακομα γιατι εληγε το 2009. Ειπα να μην το κανω θεμα με την πετρας μια και μου την εδωσε ετσι και εφυγα. Οταν πηγα σπιτι εβαλα το ενα στικ στα πουλακια το κοιταξα λιγο και εμοιαζε ενταξει. Και σημερα που πηγα να κοιταξω τα δευτερο ετσι τυχαια ειδα οτι ηταν χαλασμενο και ειχε σκουλικια και κατι ασπρα σαν αυγα.
Εβγαλα αμεσως αυτο που ειχα στο κλουβι αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα πουλακια πρεπει να τα εφαγαν. Εχω βγει εξω απο τα ρουχα μου με το pet shop που εμπλεξα. Δεν ξερω τι να κανω.
Να παω να του τα χτυπησω στη μουρη; Να παω και τα πουλια πισω; Τι μπορω να κανω να βρω το δικιο μου; Α και μεσα στην χυμα τροφη ειχε κατι ασπρακια οπως αυτα στο στικ.