ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται αρσενικό Star Finch ηλικίας 6 μηνών

Wind-sa

PB Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.021
Πόλη
Αθήνα
Χαρίζεται αρσενικό Star Finch ηλικίας 6 μηνών. Έχει πρόβλημα στα πόδια. Είναι σπασμένα (όχι αρρώστια). Δεν μπορεί να περπατάει, μονο πετάει. Κάθεται στο πάτωμα η σε φαρδιά κλαδιά. Μόλις πέρασε τη πρώτη του πτεροροια.
Πέρα από την αγάπη χρεάζεται χώρο για πέτγαμα (κλουβί τουλάχιστον 60 εκατοστά μήκος) και παρέα από 1-2 παραδείσια πουλάκια, ζεμπράκια ή μπενγαλεζους ή το καλύτερο star finch.

Οποιος μπορεί να του παρέχει όλα αυτά ας να μου γράψει ένα μήνυμα.
Αθηνα. Κέντρο.
 
Σταυρο, αυτό μάλλον δεν θα μπορέσω να εξηγήσω επειδή κι μονη μου δεν το ξέρω σίγουρα. Το μικρό από την ηλικία των 3 ημερών είχε κι τα 2 του πόδια σπασμένα. Πολύ ψιλά στους μηρούς. Ίσος το κάνανε οι γονείς, ίσος τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του. Πάντως πρώτη φορα μου έχει συμβεί και δυσκολεύομαι να εξηγήσω το πως έγινε κι τι φταίει.

zps2948c573-srng.webp

Το μικρό είναι μεταλλάξεις Pied (παρδαλό). Έχει 3 λευκά πούπουλα στο κεφάλι του που του δίνουν ιδιαίτερη χάρη. ) Αύριο θα τραβήξω καμια φωτό.
Αυτή είναι από μωρό.

zps83ddd56b-srng.webp
 
Πιστεύεις όμως Πωλίνα πως μια παρέα θα του κάνει καλό; Δεν επιδεικνύουν επιθετικότητα αυτά τα είδη στα αδύναμα;
 
Το έχω όλο αυτό το καιρό μαζί με αλλα περίπου 15 παραδείσια διαφορετικών ειδών. Μονο του θα μαραζώνει. Θέλει οπωσδήποτε παρέα. Αν δεν γίνετε starfinch τότε τουλάχιστον αλλα πουλια (να μην είναι ζευγάρι όμως. Επειδή ένα ζευγάρι θα προσπαθεί να διώχνει τον τρίτο). Καλο θα ήταν να μπει σε μεγάλο κλουβί με 3-5 πουλάκια... Και παραπάνω.
 
Δόθηκε Μαρίνα. Ευχαριστώ. Μπορεί να κλείσει η αγγελία.
 
Back
Top