ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται ζευγάρι παπαγαλάκια budgie

Katerina

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2006
Μηνύματα
1.061
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Χαριζεται ζευγαρι παπαγαλακια, ο αρσενικος ειναι πολυ ημερος, τον εχουμε απο μωρο, εχει μαθει βγαινει απο το κλουβι κι εχει καλη επαφη με τους ανθρωπους και η θηλυκια ειναι αρκετα ηρεμη. Θα προτιμουσα να δοθουν στη Θεσσαλονικη, γιατι δε θελω να ταλαιπωρηθουν με μετακινησεις, τον αρσενικο τον ειχαμε παρει μολις εμαθε να τρωει, ειναι περιπου3 ετων και η θηλυκια αγοραστηκε 5 μηνες μετα χωρις να ξερουμε την ηλικια της ακριβως.
 

Συνημμένα

  • papagalakia 024.webp
    papagalakia 024.webp
    65,5 KB · Προβολές: 258
Δεχομαι να γινω η θετη μαμα τους πολυ ευχαριστως, ασε που θα ειμαστε και κοντα και θα μπορεις να τα βλεπεις οποτε θελεις! Αν δεν υπαρξει καλυτερη λυση... Θα χαρω πολυ!
 
Ξερω Κατερινακι μου οτι αν στα ζητουσα εγω θα μου τα εδινες, αλλα εφοσον τα θελει το φιλαρακι μου το Φρανακι, να τα δωσεις. Ειμαι σιγουρος οτι θα τα προσεχει.
 
Παιδια ελπιζω να μη σας το χαλαω αλλα κι εγω ενδιαφερομαι! :D Και το δικο μου ζευγαρακι ειναι ακριβως το ιδιο! Δηλαδη τον αρσενικο τον εχω απο μωρο, σχεδον απο τοτε που εσκασε απο τ' αυγο και η θηλυκη ειναι αγορασμενη πιο μετα χωρις να ξερω την ηλικια της.
 
Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον,τα παπαγαλακια δοθηκαν, αν χρειαστει παλι να αποχωριστω καποιο κατοικιδια, θ ασας ενημερωσω
 
Να εισαι καλα Κατερινακι μου και παντα να μας χαριζεις ωραια πουλακια.
 
Back
Top