ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται θηλυκό καναρίνι, αχάτης τοπάζιο κίτρινο μωσαϊκού

TZANNSPY

PB Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2016
Μηνύματα
1.707
Πόλη
Άγιος Δημήτριος
Χαρίζεται το πουλάκι του τίτλου ΜΟΝΟ σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη ράτσα, όχι σε όποιον απλώς ψάχνει ένα θηλυκό, δυστυχώς ΕΓΩ δεν έχω αντίστοιχο αρσενικό διαθέσιμο αυτή την στιγμή ούτε επί αμοιβής ούτε για χάρισμα.
Πιστεύω αυτή την εποχή με τις εκθέσεις όλων των συλλόγων να πραγματοποιούνται πως δεν θα δυσκολευτεί ο ανάδοχος να βρει, αν δεν έχει ήδη, γαμπρό.
Θα προτιμούσα ο ανάδοχος να είναι παλιό ή/και νέο μέλος κι όχι "αλεξιπτωτιστής" που ψάχνει γενικά ότι να 'ναι φτάνει να είναι δωρεάν.
Είναι πουλάκι του 2019 με κλειστό δαχτυλίδι συλλόγου και τώρα που μιλάμε βρίσκεται στην Έκθεση, όχι απλώς εκθεσιακού επιπέδου... 😉
Θα δωθεί μαζί με την καρτέλα του διαγωνισμού, αντίγραφο φυσικά, πρωτότυπη και τυχόν έπαθλα μένουν στον αρχικό εκτροφέα... 😋
Μόνο με παραλαβή από τον χώρο μου (Άγιος Δημήτριος).
Φυσικά δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας και ΔΕΝ θα είμαι αντικειμενικός.
Συμμετοχή εδώ ή/και με προσωπικό μήνυμα απλά αυτός που θα το πάρει θα ανακοινωθεί στο τέλος και μόνον αυτός.
Μιλάμε για τέτοιο πουλάκι, περίπου:
normal_dos_65.webp
.-
 
Καλημέρα εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το πουλάκι απλώς ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ διότι αυτό που κάνεις δείχνει πάστα καλού ανθρώπου. Αν ήταν άλλος στη θέση σου θα ζητούσε τα μαλλιά της κεφαλής του.
 
...Αν ήταν άλλος στη θέση σου θα ζητούσε τα μαλλιά της κεφαλής του...
Μάνο δεν με έχεις δει από κοντά για αυτό το λες αυτό...
Αν ζητούσα τα μαλλιά της κεφαλής μου θα έπρεπε να πληρώσω και από πάνω... 😁😂
 
Update:
Αφού "μαγείρεψα" τα αποτελέσματα, πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες και υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ, ο "εκλεκτός" στον οποίο πηγαίνει το πουλάκι είναι ο φίλος μας ο Αντώνης @Tony Forpus στον οποίο και εύχομαι καλή "δύσκολη" αρχή στον κόσμο του χρώματος!

υγ Να υπενθυμίσω πως μιλάμε για πουλάκι, βαθμολογημένο και με διάκριση αφού ανήκει στο 1ο stam της έκθεσης-διαγωνισμού των ΑΛΟΠ-ΑΣΕΚ ΝΟΕ 2019
 
Τελευταία επεξεργασία:
Να ευχαριστήσω κι εγω με την σειρα μου το Σπυρο @TZANNSPY που μου εμπιστεύθηκε την ομορφη κουκλα του και φροντισα ως καλος πατερας να την αποκαταστησω αμεσα με εναν τσαχπινη κουκλο αχατη τοπαζιο κιτρινο μωσαικο απο την συλλογη του Μακη @mgerom !

Τις επομενες μερες θα ακολουθήσει παρουσιαση μολις χαλαρωσουν απο το στρες της εκθεσης οι σταρουμπες 😛
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τις επομενες μερες θα ακολουθήσει παρουσιαση μολις χαλαρωσουν απο το στρες της εκθεσης οι σταρουμπες 😛

Όταν θα είστε έτοιμοι μου λες για να σε βοηθήσω με τις φωτογραφίες... 😋
 

Σχετικά θέματα

Back
Top