Χαρίζω Χαρίζεται κοινωνικός σπίνος με ένα ποδαράκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Wind-sa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Wind-sa

PB Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.021
Πόλη
Αθήνα
Χαρίζεται Κοινωνικός Σπίνος (Society Finch) με ένα ποδαράκι.
Το πουλάκι είναι αρσενικό του 2015 (με δακτυλίδι). Έχασε το ποδαράκι του πριν ένα μηνα σε ατύχημα (πιάστηκε στα κάγκελα του κλουβιού ανάμεσα στις ταΐστρες). Κατά τα αλλα είναι υγιές και κελαηδάει κάθε μέρα. Έχουν γίνε όλες απαραίτητες θεραπείες και η πληγή κλείνει.

Έχει συμπεριφορά κανονικού πουλιού, δεν δείχνει ότι του λείπει το πόδι. Κάθεται στα κλαδιά, πετάει, πίνει, τρώει όλα κανονικά.

Το πουλάκι είναι μιας σπάνιας μεταλλάξεις Dominant Pearl. Όμως δεν πιστεύω να καταφέρει να ζευγαρώσει με ένα πόδι. Αλλα ποτε δεν ξέρεις.

Αν το θέλει κανεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Αθήνα μόνο.
Ευχαριστώ.

rsz_11107_pm.webp rsz_1222222230_19_pm.webp rsz_3333333330_38_pm.webp rsz_144444444449_pm.webp rsz_55555555557_pm.webp
 
Εχω ακουσει κ αλλο περιστατικο που με ενα ποδι (καναρινι βεβαια) ζευγαρωσε κανονικα και ηταν και εξαιρετικος γονεας :) Ας μην εμποδισει η "αναπηρια" του να βρει ενα ζεστο σπιτακι!
 
  • Like
Αντιδράσεις: angel1
ναι, κι εγώ το έχω ακούσει στα καναρίνια.
Έχω κι άλλο ένα πουλί με ένα πόδι, ένα φοβερό στην εμφάνιση θηλυκό parrotfinch. Και το κρατάω στην σκέψη ίσος να μου κάνει κανένα αυγό. Επειδή για θηλυκό νομίζω είναι πιο εύκολο να ζευγαρώσει με ένα πόδι. Στο πάτωμα η στη φωλια θα το καταφέρει. Για αρσενικό δεν είμαι σίγουρη. Από πουλί εξαρτάται.
Πάντως σαν θετός γονιός πιστεύω θα μπορεί να λειτουργήσει άνετα. Επειδή το ένστινκτο ανατροφής μικρών είναι πολύ μεγάλο σε αυτά τα πουλια.
 
Πωλίνα, είναι το συγκεκριμένο πουλάκι αυτό στο οποίο αναφέρεται η αγγελία;
 
Back
Top