ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζεται ringneck σε κάποιον που έχει και άλλο για παρέα

sia9092

PB New Member
Εγγραφή
3 Ιαν 2014
Μηνύματα
9
Πόλη
Μακροχώρι
Παιδια τον Ντινο τον κράτησα γιατι πιστευα πως τελικα θα τα βγαλω περα μαζι του.. αλλα τελικα δεν γίνετε! Εαν καποιος τον θελει ακομα ειμαι πρόθημη να τον χαρίσω σε καποιον που εχει και αλλο για παρεα και μπορει να ερθει να τον παρει.
 
Παιδια τον Ντινο τον κράτησα γιατι πιστευα πως τελικα θα τα βγαλω περα μαζι του.. αλλα τελικα δεν γίνετε! Εαν καποιος τον θελει ακομα ειμαι πρόθημη να τον χαρίσω σε καποιον που εχει και αλλο για παρεα και μπορει να ερθει να τον παρει.
Καλή η προσφορά σου αλλά καλά είναι να γράψεις τι είναι ο Ντίνος, ώστε να θυμηθούν οι ξεχασιάρηδες και να μάθουν αυτοί που δεν τον γνωρίζουν.
 
Γεια και παλι :) Ενδιαφερομουν και τοτε, ενδιαφερομαι και τωρα... Θα ηθελα να μου τον χαρισεις αλλα ειπες οτι θα ηθελες να τον δωσεις σε καποιον που εχει κι αλλο ringneck... Ευχομαι να παει σε καλα χερια.
 
@sia9092, γράψε σε παρακαλώ τι είναι ο Ντίνος και από που να έρθει να τον πάρει. Για να ενδιαφερθεί κάποιος θα πρέπει να δει τουλάχιστον και από την πλευρά σου ένα ενδιαφέρον να ασχοληθείς με το θέμα.
 
Εκτος απο το τι ειναι ο Ντινος, θα πρεπει να μας πεις και τι εννοεις οτι δεν τα βγαζεις περα μαζι του, οπως λες. Αναφερεσαι σε καποια συμπεριφορα του οπως επιθετικοτητα, δυνατες συνεχομενες φωνες; Αυτα ειναι στοιχεια που πρεπει να δωσεις, αν δεν θελεις το πουλι να καταληξει να πηγαινει απο σπιτι σε σπιτι.
 
Η Sia έχει ανοίξει το ίδιο θέμα στο παρελθόν με κάποιες λεπτομέρειες για την προσωπικότητα του Ντίνου (είναι 20 χρονών και δεν του αρέσουν οι άντρες :D). Στην προηγούμενη αγγελία υπήρχαν πολλοί ενδιαφερόμενοι αλλά απ'ότι φαίνεται δεν προχώρησε το θέμα. Sia μας έχεις μπερδέψει.

Χαρίζω: - Χαρίζεται αρσενικό ringneck | PetBirds
 
Παιδια σορρυ.. Ο ντινος ειναι ringneck , ειναι 20 χρονων περίπου και οπως ειχα αναφερει δεν πολυσυμπαθει τους αντρες γιατι μαλλον αυτος που τον ειχε πριν απο εμενα δεν του φερόταν καλα.. Δεν εχει επιθετικη συμπεριφορα.. απλα οταν γνωριζει καποιον πρωτη φορα τον συμπαθει εαν εκεινος δεν του δειξει πως φοβαται. Επισεις δεν μπορει την μοναξια! Θελει να βλεπει κοσμο η αν οχι τοτε καποιον αλλο παπαγαλο. ειναι πολυ χαριτωμενος, δεν μιλαει (αλλα εαν του δωσεις κατι να φαει που του αρεσει και του ζητησεις να πει ευχαριστω ... κανει σβουρες και χοροπηδαει)
 
Είναι γλύκας, να τον χαίρεσαι! Εγώ στην θέση σου δεν θα τον έδινα με τίποτα! Έχω και εγώ εξημερομένο και είναι αναντικατάστατος! Βέβαια τα εξημερομένα προυποθέτουν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου καθημερινά πολλές ώρες, όπως εγώ. Ελπίζω να πάρεις την σωστή απόφαση!
 
Σια ειμαι απο βεροια και με ενδιαφερει ο ντινος. αν και δεν τον εχεις δωσει πες να σου στειλω το κινητο μου να βρεθουμε να τον παρω.
 
Καλότυχος να είναι που τον έδωσες στον still dreaming;
 
Back
Top