ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζονται ζευγάρι lovebirds ficheri

nasosKE_30

PB Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2008
Μηνύματα
778
Πόλη
Νέα Σμύρνη
Δινω τα lovebirds μου (ficheri). Ο λογος ειναι οτι δεν εχω αρκετο χρόνο για να τα χαρώ οπως θέλω και προτημώ να τα πάρει καποιος που θα τους αφιερώνει περισσότερο χρόνο απο αυτο που τους αφίρεωνω εγώ.

Παλαιοτερα που δεν ειχα τον μεγαλο ειχαν την αποκλειστικότητα αυτα, αλλα ττωρα ασχολουμε πολλες ωρες με τον μεγαλο και αυτα τα εχω καπως παραλλελημενα.

Αυτο που θελω να τονισω αν και μπορει να μην ειναι σωστό, ειναι οτι δε θα τα παρει οποιος προλαβει και δηλωσει ενδιαφερον πρώτος,

Αλλα οποιος εγγρίνω εγω με δικά μου κριτήρια. Μπορει να μην ακουγεται ωραιο και δίκαιο αλλα δεν δίνω αψυχα αντικείμενα και θέλω να τα δωσω κάπου που ναειμαι σιγουρος. Επισης δεν θα δωθούν εκτος αθηνων γιατι δεν ειναι αποσκευες να τα πεταξουμε σε ενα λεωφορείο.

Οπότε πειτε ποιοι ενδιαφέρεστε και θα διαλεξω εγω που θα τα δώσω. Το ξερω δεν ακουγεται ωραιο αλλα τι κανουμε.

Οτι αλλες πληροφορίες θελετε μου λετε να προσθέσω.
 
μια χαρα ακουγετε αυτο που λες... Εγω δεν εχω χωρο αλλιως θα εκανα μια αιτηση...
 
αυτο που θελω να τονισω αν και μπορει να μην ειναι σωστό, ειναι οτι δε θα τα παρει οποιος προλαβει και δηλωσει ενδιαφερον πρώτος, αλλα οποιος εγγρίνω εγω με δικά μου κριτήρια. Μπορει να μην ακουγεται ωραιο και δίκαιο αλλα δεν δίνω αψυχα αντικείμενα και θέλω να τα δωσω κάπου που ναειμαι σιγουρος.
Den akougete katholou askimo, kai pistebo o kathenas pou dini ta poulia etsi, exei to dikaioma na zitai afto. Ego ksero stin germania an perneis ta poulia etsi, se baloune na ipografeis mia peftino dilosei, otan den seleis pia ta poulia na prepei na rotas proto afton apo pou to exeis, na to pernei o idios pali xoris pliromi biso.
 
Νασο κριμα ρε συ που ειμαι Θεσσαλονίκη. Θα τρελενομουν αν μου τα χαριζες. Εγω εχω ενα masked αρσενικο και ετοιμαζομαι τωρα να του παρω μια θηλυκια. Κι οσο για αυτα που ζητας ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και τα τονιζεις. Και παλι κριμα που ειμαι Θεσσαλονίκη. Ελπιζω να βρουν ενα καλο σπιτικο.
 
Φυσικα και καλα κανεις. Εσυ θα εισαι αυτος που θα εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο. Και ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις καποιον που θα τα αγαπησει. Καλη τυχη!
 
Φωτη σου απανταω εδω γιατι μπορει να τις εχουν και αλλοι τις αποριες που εχεις.

ΔΕΝ τα δινω με κλουβι τα πουλια, οπωτε οποιος τα παρει ερχεται με κλουβακι και τα παιρνει.

ΟΧΙ δεν ειναι αρρωστα τα πουλια! Αμα ηταν θα κοιταγα να τα θεραπευσω και οχι να τα δωσω!
ο αρσενικός πέρασε μεγάλη πτεροροια(λογο στρες αναπαραγωγής) αλλα τωρα ξαναγεμιζει με φτερα οπου ελειπαν.

η διατροφή τους ειναι παπαγαλινη μαζι με ηλιοσπορο κοντο και αλλουσ σπορους που υπαρχουν σε μειγματα για Lovebirds.φρουτα τους βαζω που και που, οχι καθημερινα, εχουν πλακα ασβεστιου που θα τη δωσω μαζι οπως και βιταμίνες multi-vit που και αυτες θα τις παρει οποιος τα παρει να τους βαζει ετσι συμπληρωματικα καθε μηνα απο μια βδομαδα στο νερο.λαχανικα δεν πολυτρωνε αλλα δεν βλαπτει να δοκιμασει οποιος τα παρει.

για να μενουν σε εξωτερικό χώρο δεν θα το έλεγα, μπορεί και να ζήσουν, αλλα δεν ειναι μαθημένα! Εγω ποτέ δεν τα αφήνω έξω νύχτα παρά μόνο το καλοκαιρι με τις πολλές ζέστες. Τωρα αμα τα βγαλω λιγο το μεσημερι μετα ταπογευμα που φευγει ο ηλιος τα βάζω παλι μέσα οπωτε δεν θα συνηστούσα να μένουν έξω, ποσο μαλλον τη νύχτα. Ο οργανισμός τους δεν εχε συνηθίσει το κρύο.

για το θέμα ηλικιας να σου πω οτι δεν πιστεύω οτι η εμπειρία πάει σε συνάρτηση με την ηλικία οπωτε δε μου λέει τιποτα αυτο. Ενας 15χρονος μπορεί να είναι πολύ πιο έμπειρος και υπεύθυνος απο εναν 40αρι, αρα η ηλικία δεν ειναι κριτήριο, βεβαια ολα μετρανε, δεν θα τα εμπιστευτώ και σε ενα 5χρονο, καταλαβαινεις!
 
αν γινεται να μεινουν στον ιδιο χωρο (οχι στο ιδιο κλουβι) μαζι με τα καναρινια τοτε πολυ θα το ηθελα το ζευγος αν δεν εχει δωθει ακομη
 
καλησπέρα και απο εμενα, είμαι καινούργιος στο site και εάν τα δινείς ακόμα ενδιαφέρομαι και εγω
 
λοιπον δυστηχως τα κουκλια μου εφυγαν σημερα.

ευτυχως πανε σε καλα χερια, και ειμαι σιγουρος οτι ο κυριος κωστας(satsok69) θα τα φροντιζει πολυ καλα! Δεν εχω αμφιβολια γιαυτο!

σας ευχαριστω και ας κλειδωθεί το θέμα.
 
δινω τα Lovebirds μου (ficheri), φοτο στο avatar moy.
ο λογος ειναι οτι δεν εχω αρκετο χρόνο για να τα χαρώ οπως θέλω και προτημώ να τα πάρει καποιος που θα τους αφιερώνει περισσότερο χρόνο απο αυτο που τους αφίρεωνω εγώ.
παλαιοτερα που δεν ειχα τον μεγαλο ειχαν την αποκλειστικότητα αυτα, αλλα ττωρα ασχολουμε πολλες ωρες με τον μεγαλο και αυτα τα εχω καπως παραλλελημενα.

αυτο που θελω να τονισω αν και μπορει να μην ειναι σωστό, ειναι οτι δε θα τα παρει οποιος προλαβει και δηλωσει ενδιαφερον πρώτος,
αλλα οποιος εγγρίνω εγω με δικά μου κριτήρια. Μπορει να μην ακουγεται ωραιο και δίκαιο αλλα δεν δίνω αψυχα αντικείμενα και θέλω να τα δωσω κάπου που ναειμαι σιγουρος. Επισης δεν θα δωθούν εκτος αθηνων γιατι δεν ειναι αποσκευες να τα πεταξουμε σε ενα λεοφορειο.

οπωτε πειτε ποιοι ενδιαφέρεστε και θα διαλεξω εγω που θα τα δώσω. Το ξερω δεν ακουγεται ωραιο αλλα τι κανουμε.
οτι αλλες πληροφορίες θελετε μου λετε να προσθέσω.
Θα μου το χαρίσεις;
 
Τα πουλιά δόθηκαν. Ποστ #9
 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΕΡΝΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΧΩ 3 ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ 1 ΚΟΚΑΤΙΛ ΚΑΙ 2 ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
χαρισε μου τα σε παρακαλω... Οχι δεν κοιταω οτι τα εδωσες... Πλακα κανω, ελπιζω να ειναι καλα εκει π ειναι...
 
Back
Top