Χαρίζω Χαρίζω θηλυκό μπάτζι ηλικίας 8 μηνών ήμερο μαζί με το κλουβί του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης elena99
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

elena99

PB New Member
Εγγραφή
17 Μαϊ 2023
Μηνύματα
3
Καλησπέρα ομάδα !
Πρόσφατα βάλαμε στην οικογένεια ένα αρσενικό μονκ και δυστυχώς δεν έχει καλή σχέση με το θηλυκό μας μπάτζι . Δυστυχώς θα πρέπει να την αποχωριστούμε και θα ήθελα να την υιοθετήσει κάποιος που να γνωρίζει και κατά προτίμηση να έχει και αλλά μπατζι ετσι ώστε να μην αισθάνεται μοναξιά . Το παπαγαλάκι είναι 8 μηνών και το χαρίζω μαζί με το κλουβί του . Είναι πολύ φιλική και αγαπησιάρα και με πρόσφατη επίσκεψη σε κτηνίατρο υγιέστατη .
Παραλαβή από ΘεσσαλονίκηIMG_0219.webp
 
Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ σημαντικό το πουλάκι να δοθεί σε κάποιον όσο πιο αξιόπιστο. Έτσι λοιπόν αν μέλος του φόρουμ εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα έλεγα να αναζητήσεις τα θέματα που έχει ανοίξει, αλλά και τα μηνύματα που έχει γράψει ώστε να έχεις τουλάχιστον κάποιες ενδείξεις για το κατά πόσο θα είναι καλός φροντιστής. Αλλιώς κάνε υπομονή.
Παρεμπιπτόντως πολύ όμορφο το πουλακι
 
Αχ να ήσασταν Αθήνα🤩
Καλότυχη να είναι!
Όπως είπε ο @ianos! Μην βιαστείτε να την δώσετε, δείτε πρωτα τις συνθήκες και τις γνώσεις του νέου "γονέα", γιατί δυστυχώς εύκολα τα παίρνουν αλλά και εύκολα τα παρατάνε σε κλουβιά-κορνίζες σε μπαλκόνια...
 
@ianos
Πιθανότατα. Για παρέα στον Κρίκη (θα προτιμούσα αρσενικό ίσως αλλά το συζητάω).
Θα προτιμούσαμε υιοθεσία κάποιου που χρειάζεται σπίτι, αλλά ομολογουμένως δεν έχω εντοπίσει ούτε εκτροφέα που να μου γεμίσει το μάτι στην Αττική (ξεφεύγει νομίζω του θέματος να επεκταθώ περισσότερο).
 
@elena99 , καθώς κι εσύ μπορείς να διαβάσεις από τα Θέματα που έχει ανοίξει η @myr , αλλά και από απαντήσεις που έχει δώσει σε θέματα άλλων μελών, η Μύρινα φαίνεται να είναι πολύ αξιόπιστος φροντιστής ζώων και πτηνών.
Θα πρότεινα να δείτε από κοινού, αν κι εφόσον συμφωνήσετε κι οι δύο να αναλάβει τη μικρή η Μύρινα, μήπως θα υπήρχε κάποιος τρόπος μεταφοράς του πουλιού στην Αθήνα. Ίσως από κάποιον γνωστό, ίσως και από ένα άλλο μέλος που μπορεί να μετακινείται μεταξύ των περιοχών αυτών, Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Οπότε, (και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η πρότασή μου), αν τα συζητήσετε μεταξύ σας και συμφωνήσετε και δεν βρείτε τρόπο μεταφοράς, μας ενημερώνετε, μήπως και κάποιο μέλος του φόρουμ ή γνωστός κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι.
 
@ianos
Μακάρι!
Αν γίνεται και ενδιαφέρεται και η @elena99 (χρόνια πολλά και για χθες!) εμείς ευχαρίστως😍😍😍
Κοιτούσαμε και τα χιλιόμετρα/τις ώρες η αλήθεια είναι με τον σύντροφο μήπως αλλά δεν μας έβγαινε...

@elena99 Έχετε βρει υιοθεσία για την μικρούλα; Ενδιαφέρεστε να το προσπαθήσουμε;

Να συστηθώ κιόλας, Μύρινα λέγομαι και είμαι Γεωπόνος-Ζωοτέχνης. Ασχολούμαι με άλογα ακαδημαϊκά και με κηποτεχνία-δασοτεχνία επαγγελματικά μαζί με τον σύντροφο και συνάδελφο.

Εαν ερθει σε εμάς να ξέρετε θα έχει άνετο χώρο, παρέα, καθημερινό χρονο ελευθερίας στο σπίτι, κατάλληλη φροντίδα και ειδική κτηνίατρο. Δεν θα κινδυνεύει επίσης από άλλα μεγάλα ή αρπακτικά κατοικίδια. Ούτε θα ταλαιπωρηθεί με αυγά και γέννες (τουλάχιστον την κοκατιλίνα μας την καταφέρνουμε να μην κάνει αυγά, ρυθμίζοντας τον υπνο τους).
Επισυνάπτω φωτογραφία του κλουβιού που ελπίζουμε να δεχτεί να μοιραστει με τον Κρίκη μας (αυτος δεν θα εχει θέμα, είναι εξαιρετικά κοινωνικό και ευγενικό πουλάκι). Αρχικά βεβαίως θα είναι σε ξεχωριστό (διαστάσεων 60x40x40cm, το οποίο έχουμε ήδη) μέχρι να περάσει η περιοδος καραντίνας-προσαρμογής-γνωριμίας.

Εαν έχετε άλλες ερωτήσεις πείτε μου φυσικά.


(Δεν φαίνεται και τόσο καλά στην φωτογραφία, ειναι άνετο για πτησεις και μεσα.)received_735953634924641.jpeg
[automerge]1684761648[/automerge]
Εδώ μπορείτε να δείτε πως περνάνε τα δικα μας:
 
@myr σου έχω αφήσει σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία μου , επικοινώνησε μαζί μου για να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και να κανονίσω την μεταφορά της μικρής μου . Η κοκατιλίνα σου είναι αξιολάτρευτη παρεμπίπτοντος . @ianos σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση καθώς πράγματι θέλω να πάει σε αξιόπιστο περιβάλλον .
 
Τελικά θα την κρατήσει η οικογένεια την μικρή. Καλύτερα αφού βρέθηκε λύση να μην αλλάζει και περιβάλλον.

Εγώ θα ανοίξω θέμα αναζήτησης budgie στην Αθήνα, γιατί τον βλεπω μπακούρι τον κούκλο μας🫠
( @ianos Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και τα καλά σας λόγια. Με τιμά η εμπιστοσύνη σας🐥)
 
Back
Top