Χαρίζω Χαρίζω καναρίνι timbado original στα μέλη του PetBirds

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Scoros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Scoros

PB New Member
Εγγραφή
11 Μαϊ 2020
Μηνύματα
167
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Το φόρουμ αυτό με βοήθησε μέσω των άρθρων του και μέσω των απαντήσεων των μελών του στις ερωτήσεις μου. Ήρθε λοιπόν για μένα η ώρα να ανταποδώσω! Θα δωρίσω ένα αρσενικό καναρίνι μέσω κλήρωσης.

Το πουλάκι είναι ράτσας Τιμπράντο original (πλέον), χρώματος πράσινο και φέρει μεταλλικό δακτυλίδι κλειστού τύπου(χρονιάς) με αύξοντα αριθμό 30 και είναι γεννημένος 21/06/22. Οι γονείς του (και οι 2 πράσινοι) φέρουν δακτυλίδι εκτροφέα της Ε.Λ.Ι.Τ.

Όσοι επιθυμουν να δηλώσουν συμμετοχή, να γράψουν στα σχόλια την λέξη ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΙ, έως την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια θα γίνει ηλεκτρονική κλήρωση από τον διαχειριστή του PetBirds @Stavros και το όνομα του/της νικητή/νικήτριας θα ανακοινωθεί σε αυτό το thread.

Ο νικητής θα λάβει με π.μ. το τηλέφωνο μου για για να επικοινωνήσει μαζί μου για την παραλαβή, η οποία θα γίνει από την περιοχή της Πετρούπολης (σύνορα με Ίλιον) Αθήνας. Αποστολή δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω.

Παράκληση προς τους συμμετέχοντες να του φερθούν ως μέλος της οικογένειας τους όπως κάνω άλλωστε και εγώ.

Ευχαριστώ!
 
Η προσφορά του @Scoros τελείωσε.

Τυχερός νικητής της κλήρωσης αναδείχθηκε ο @pyroferus


timbr-giveaway.png
Η κλήρωση έγινε με:

Συγχαρητήρια Μάκη. Βασίλη ευχαριστούμε!
 
Καλησπέρα και από εμένα συγχαρητήρια στον νικητή!!!!!! Εύχομαι του χρόνου να πάνε τα πράγματα καλά και να έχω την δυνατότητα να επαναλάβω τον φετινό διαγωνισμό!!! Ο νικητής έχει ήδη λάβει προσωπικό μύνημα με το τηλέφωνο μου για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή του καναρινιου σας ευχαριστώ όλους!!!!!!!!
 
Γεια σας.
Το πουλάκι έχει ήδη παραληφθεί.Ευχαριστω πάρα πολύ τον Βασίλη που διοργάνωσε τον διαγωνισμό και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν εξαιρετικό άνθρωπο και συνάμα έναν φιλο.
Το πουλάκι,που του έδωσα το όνομα Κυριάκος (ήταν Κυριακή όταν πήγα να τον παραλάβω)😁 είναι το παρακάτω και πρόκειται για εξαίρετο πουλί από φωνές.
 

Συνημμένα

  • IMG_20221204_152356.webp
    IMG_20221204_152356.webp
    279,7 KB · Προβολές: 81
  • IMG_20221204_152525.webp
    IMG_20221204_152525.webp
    466,6 KB · Προβολές: 74
  • IMG_20221204_152536.webp
    IMG_20221204_152536.webp
    392,6 KB · Προβολές: 82
@pyroferus Μάκη και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα(και θεωρώ δεδομένο ότι θα τα ξαναπούμε!!!) και ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από το χόμπι μας!! Το ήρεμο προφιλ και η ταπεινότητα σου είναι κατι που σε χαρακτηρίζει και ειμαι ευτυχής που ο "Κυριάκος" έπεσε στα χέρια σου γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι θα περάσει ζωή χαρισάμενη!! εύχομαι να σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης (και εννοείται και απογόνους 😉😉)( ορίστε και μια πρόκληση!!! Οι απόγονοι να βαφτίσουν από τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας και αν δεν φτάσουν μηνες😁😁😁) για την φιλοφρόνηση όσο αναφορά τις φωνές του πουλιού δεν θα κρίνω εγώ την ποιότητα αλλά θα πω ότι είναι στα στάνταρ που θελω να είναι το μικρό μου "χομπιστικο κουμασακι"!!!!
 
Βασίλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Καποια από τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να τον τραβήξω και βίντεο την ώρα που θα κελαειδαει και θα το ανεβάσω και εδώ.Οχι για να αποδείξω ότι έχει καλές φωνές αλλά πιο πολύ για να δείξω ότι το πουλί που χάρισες δεν είναι απλά τιμπραντο στο όνομα μόνο!!!
 
Back
Top