ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Χαρίζω μπάτζι και κακαρίκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης cnom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

cnom

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαρ 2020
Μηνύματα
31
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας,
Ήρθε η δύσκολη αυτή στιγμή που αναγκαστικά λόγω γέννας 2ου παιδιού θα πρέπει να αποχωριστούμε τα πουλάκια μας, λόγω ότι δεν προλαβαίνουμε πλέον να τα φροντίσουμε. Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται να τα υιοθετήσει; Θα ακολουθήσουν φωτό ή και βίντεο..
 
@cnom καλησπέρα, μπορείς να δείξεις κάποια φωτογραφία/το φύλο τους;Θα τα δώσεις με κλουβί ή χωρίς;
 
Θηλυκό κακαρικι, αρσενικό Μπάτζι. Δύσκολα να στείλω φωτό τώρα γιατί είμαι έξω. Μαζί με 2 κλουβιά τα χαρίζουμε ναι. Όποιος θέλει άμεσα φωτό ας στείλει pm
 
Στο νέο Ηράκλειο
[automerge]1632677986[/automerge]
το Μπάτζι είναι αρσενικό ζωηρό και παιχνιδιάρικο και μάλιστα μιλάει λίγο. Λέει διαφορα σαν μαγνητόφωνακι κ το λένε Σπίθα. Το κακαρικι είναι μάλλον θηλυκό και περνάει λίγο δύσκολη φάση. Θα χρειαστεί φροντίδα για να συνέλθει, φουντώνει και φαίνεται λίγο νωθρή. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό γιατί λέει πάντα ότι είναι μεγάλο μέγεθος, οπότε pm για να σας δώσω Viber messenger
 
Τελευταία επεξεργασία:
@cnom αν σε νοιάζουν τα πουλάκια σου και θέλεις να πάνε σε καλά χέρια, θα σου πρότεινα να τα δώσεις σε άτομα που έχουν κάποια δραστηριότητα στο forum, που είναι γνωστοί και είναι πιθανότερο να τα κρατήσουν για να τα φροντίσουν σωστά. Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις τα πουλιά που χαρίζονται σε αγνώστους καταλήγουν σε αγγελίες πώλησης κάπου αλλού.
 
Τελικά όμως δεν βλέπω να είναι εύκολο να τα πάρει κάποιο μέλος.. παρόλο που χαρίζονται..
 
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα μέλη του PetBirds παίρνουν κάπως πιο σοβαρά τη φροντίδα των πουλιών και την ευθύνη που έχει αυτή η δέσμευση, ακόμη κι αν η δοκιμή είναι τζάμπα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ίσως πιο κατάλληλα για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Είναι γεγονός ότι εκεί η δουλειά τελειώνει τσακ μπαμ κι ότι γίνει.
 
Εδώ και λίγες μέρες βρέθηκαν γείτονες που τα υιοθέτησαν και μάλιστα με σχετική εμπειρία σε φροντίδα παπαγάλων. Θα μπορούμε έτσι να τα βλέπουμε ίσως κάποτε κι εμείς. Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον και τη διάθεση βοήθειας. Ειλικρινά το εκτιμώ. Και συγνώμη που άργησα να ενημερώσω το thread.
 
Back
Top