Χαρίζω Χαρίζω τα πέντε θηλυκά καναρίνια μου

Παναγιώτης

PB New Member
Εγγραφή
6 Σεπ 2015
Μηνύματα
3
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Παναγιώτης και μένω στην Αλεξανδρούπολη. Ασχολούμαι με τα καναρίνια τα τελευταία 8 χρόνια και έχω βοηθηθεί πολλές φορές από τα θέματα του forum, το οποίο ειδικά παλιότερα επισκεπτόμουν συχνότατα. Η προσπάθειά σας είναι αξιόλογη και εξαιρετικά χρήσιμη ιδίως για τους αρχάριους στην διατήρηση και την εκτροφή καναρινιών.
Φέτος ήταν η τελευταία αναπαραγωγική χρονιά για μένα, αφού η ενασχόλησή μου με την ερασιτεχνική εκτροφή έκανε πια τον κύκλο της. Σκοπεύω να κρατήσω 3 αρσενικά για ν'απολαμβάνω το κελάηδημά τους και θέλω να χαρίσω τα πέντε θηλυκά μου (μία κίτρινη κανάρα του '13-εξαιρετική μάνα και τις 4 κόρες της γεννημένες τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του '15) σε ανθρώπους που θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν και γι'αυτό το λόγο απευθύνομαι εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να μου στείλει mail.
Να είστε όλοι καλά και να συνεχίζετε αυτό το ωραίο χόμπι, που ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας βοηθάει να ξεφεύγουμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
 
Καλως ορισες και μπραβο για την προσφορα σου.

Καλο θα ηταν να βαλεις και καποιες φωτογραφιες κατα τη γνωμη μου.

Ελπιζω να σε εχουμε ενεργο μελος, και να μας επισκεπτεσαι συχνοτερα :)
 
Γειά σου Παναγιώτη σε καλωσορίζω προσωπικά, γιατί είμαστε σχεδόν από τα ίδια μέρη( Διδυμότειχο) και εύχομαι να βρεις σύντομα ένα υπεύθυνο άτομο για τα κοριτσάκια σου! Να είσαι αυστηρός στα interviews...
 
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Και εύχομαι η μικρές σου να πάνε σε καλά σπίτια!

Κάποιες φώτο θα βοηθούσαν Παναγιώτη! 😉
 
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα για φωτογραφίες, αλλά μπορώ να περιγράψω τα πουλάκια. Η μάνα είναι μόνο κίτρινη, σε εξωτερικό χώρο όλο το χρόνο, υγιής και άψογη στην ανατροφή. Τελείωσε με τις γέννες πριν από ένα μήνα και τώρα αλλάζει φτερά. Οι δύο μικρές της που γεννήθηκαν στις 30/3 (από πατέρα ημίαιμο τιμπράντο πράσινο με σκούφο) είναι η μία κίτρινη με μαύρα σημεία και η άλλη καφέ με κίτρινα σημεία. Οι δύο μικρές της που γεννήθηκαν στις 2/6 (από πατέρα καθαρόαιμο μαλινουά) είναι σκέτο κίτρινο και τώρα αλλάζουν φτερά. Για τα δύο τελευταία πουλάκια δεν είμαι εντελώς σίγουρος για το φύλο τους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν τα έχω ακούσει να χελιδονίζουν χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι. Και τα 4 μικρά είναι υγιέστατα χωρίς ανατομικά προβλήματα. Το ένα πουλάκι μόνο (το κίτρινο με τα μαύρα στίγματα) έχει χάσει τρία νυχάκια από το ένα του πόδι, επειδή είχε μπλεχτεί στις κλωστές της σακούλας του κλουβιού. Με μεγάλη προσπάθεια έσωσα το πουλάκι (είχε μεγάλη αιμορραγία), το πόδι του είναι μια χαρά, αλλά τα νυχάκια στα μπροστινά δάχτυλα δεν νομίζω ότι θα ξαναβγούν. Αυτά σχετικά με τα πουλάκια. Το προτιμότερο είναι να τα πάρουν άτομα που μένουν κοντά στην Αλεξανδρούπολη, ούτως ώστε να έρθουν από εδώ, να δουν πού και πώς ζουν τα πουλιά και να έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία (όχι έλεγχο) στο μέλλον.
 
και γω μενω αλεξανδρουπολη αλλα δυστηχως δεν μπορω να παρω κανενα. ευχομαι να βρουν γρηγορα εναν καλο ιδιοκτητη!

Μπορεις να βαλεις αγγελια στο aggeliopolis και ολο κι καποιος θα ενδιαφερθει. Για αυτα τα πανεμορφα πλασματακια!
 
Σκοπεύω να κρατήσω 3 αρσενικά για ν'απολαμβάνω το κελάηδημά τους και θέλω να χαρίσω τα πέντε θηλυκά μου (μία κίτρινη κανάρα του '13-εξαιρετική μάνα και τις 4 κόρες της γεννημένες τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του '15) σε ανθρώπους που θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν και γι'αυτό το λόγο απευθύνομαι εδώ.

Καλησπερα Παναγιωτη, εχεις ακομα τα πουλακια η βρηκαν σπιτακι;
 
Back
Top