Χαρίζω Χαρίζω τα 3 ζεμπράκια μου

Eleanna

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2016
Μηνύματα
442
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπερα σε ολους! Λογω ελειψεως χωρου και επικειμενης γεννας αποφασισα να ζαρισω τα 3 ζεμπρακια μου. Γεννηθηκαν τον Οκτωβριο του 2016. Τα δυο ειναι αρσενικα, φαινονται αλλωστε, και το ενα ειναι θηλυκο. Η μαμα ειναι λευκη και μπαμπας το γνωστο γκρι χρωμα. Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου.
P.S. Θα ανεβασω φωτο μολις τα καταφερω!
 
Καλησπέρα Ελεάννα θα ήθελα παρά πολύ τα ζεμπρακια αν θα ήταν δυνατή η αποστολή (με δική μου χρέωση φυσικά) με κτελ καθώς μένω Πύργο Ηλείας! Θα μπορούσα να αγοράσω από εδώ αλλά τα καταστήματα της πόλης ανέρχονται στον εξωφρενικό αριθμό 2 και να μην σχολιάσω την κατάσταση των πουλιών. Όποτε αν δεν βρεθεί άλλος πιο κοντά σε σένα θα ήταν χαρά μου!
 
Καλησπερα Μαρια! Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Πολυ ευχαριστως να στα εδινα, ομως ειναι μεγαλη η αποσταση και τα ΚΤΕΛ δεν είναι ο καλυτερος τροπος μεταφορας για τα ζωντανα γενικοτερα. Θα ταλαιπωρηθουν και θα τρομαξουν. Μακαρι να μεναμε πιο κοντα ☹
 
Με βαζει σε πειραζμο Ελεαννα με τα πουλακια ελεγα να μηνω με το ενα ζεμπρακι που εχω γιατι τα υπολοιπα τα ειχα χαρισει σε φιλο ομως μου λοιπουν και θα τα ηθελα ειμαι πειραια με την προιποθαση αν δεν τα θελει καποιο αλλο παιδι!
 
Back
Top