Ασθένειες Χασιμο πουπουλων κατω απο τον λαιμο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Καλλιθέα
για σας εχω παρατηρησει κατι στα αρσενικα καναρινια μου οτι μετα απο τρεις γεννες που κανουν τα θηλυκα τα αρσενικα αρχιζουν και χανουν ολα τα πουπουλα κατω απο τον λαιμο τους ειναι κατι λαθος που κανω εγω η ειναι κατι το φυσιολογικο;

Κατω απο τον λαιμο ειναι το στηθος, κυτο εννοεις; γιατι εχω και 'γω κατι αντιστοιχο αλλα σε 2 θυληκες, κυτες εχουν χασει πουπουλα κατω απο το ραμφος ας πουμε στο '' σαγωνι '' τους. Αν μπορεις φωτο καλο θα ηταν.

Κι εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα σε μια θηλυκιά. Το παρουσίασε μόλις την έβαλα ζευγάρι και δεν μπορούσε να γεννήσει. Ενώ ζευγάρωνε και έκανε φωλιά δεν έκανε αυγά.

Παιδια εμενα μου το παρουσιασαν τουλαχιστον μετα απο 10 ημερες ταισματος νεοσσων και σκεφτηκα μηπως το εν λογω σημειο χτυπιεται απο τα ραμφη των μικρων την ωρα του φαγητου που η μανα πρεπει να τους βαλει το φαι στο στομα;

Παιδια εμενα μου το παρουσιασαν τουλαχιστον μετα απο 10 ημερες ταισματος νεοσσων και σκεφτηκα μηπως το εν λογω σημειο χτυπιεται απο τα ραμφη των μικρων την ωρα του φαγητου που η μανα πρεπει να τους βαλει το φαι στο στομα;

Απο αυτο πρεπει να ειναι Γιωργο και εγω το ιδιο βλεπω στα δικα μου, στα περιστερια φαινεται πιο εντονα στους γονεις που ταιζουν μικρα.

Απο εκεί ξεκινάει σίγουρα,(τάισμα νεοσσών) αλλά πολύ εύκολα
μετατρέπεται σε κάποιου είδους μόλυνση απο μύκητες γύρο
απο το ράμφος μιας και όπως όλοι ξέρουμε,
τα κλουβιά μας αυτήν την περίοδο δεν είναι, και πολλές φορές
δεν μπορούν να είναι, στην πιο καθαρή τους μορφή.

Οσο και όπου υπάρχει δυνατότητα, χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση
των πουλιών, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Οι πατήθρες ιδιαιτέρως
αυτήν την περίοδο, 2-3 φορές την εβδομάδα.

Back