Διατροφή Χλωρό χαμομήλι για budgies

Gerasimos1

PB New Member
Εγγραφή
12 Ιαν 2014
Μηνύματα
237
Πόλη
Ίλιον
Κάνει καλό το χαμομήλι στα budgie;
Αν ναι ποια είναι η διαδικασία για να τους το δώσω; (πλύσιμο, καθάρισμα κτλ)
Χθες πήγα στο πάρκο περιβαλλοντικης ευαισθητοποιησης Αντώνης Τρίτσης και μάζεψα λίγο χαμομήλι μπας και τους το δώσω. Κάνει;
πως να το ετοιμάσω προς κατανάλωση (για τα budgies). Επειδή έχει πολλά σκυλιά εκεί και φοβάμαι μήπως έχει ούρα επάνω και τα πειράξει. 😳😱😵
 
Αν έχουν περάσει σκυλιά, την έβαψες...Αν πάλι το πλύνεις, γίνεται χάλια. Η μόνη λύση καλό πλύσιμο και αποξήρανση(άστο στον ήλιο)... Και θα το δίνεις αποξηραμένο.
 
Εγώ δεν θα το έδινα όπως και κανένα βότανο από πάρκο με σκυλιά και ανθρώπους!
 
Δηλαδή τα σκυλιά μας κι εμείς είμαστε τα πιο βρώμικα και επικίνδυνα πλάσματα; Εκτός αν υπολογίζετε κάποιον παράγοντα που δεν σκέφτομαι.
Γιατί ζώα κυκλοφορούν παντού και στα βουνά και τα λοιπά χωράφια που φυτρώνουν αγριοβότανα. Ποντίκια, σκυλιά, αλεπούδες και ό,τι άλλο ανάλογα την περιοχή.
Τείνω προς την γνώμη του Νίκου, αποξηραμένο.
Πάντως μπορείς να σπείρεις και σε γλάστρα χαμομήλι δικό σου.
 
Όχι δεν είμαστε τα πιο βρόμικα πλάσματα. Απλά δεν μαζεύω βότανα, χορταρικά (είτε για τα πουλιά είτε για μένα) από την άκρη περασμάτων, μονοπατιών, αφού είναι σίγουρο ότι έχουν κάνει την ανάγκη τους πάρα πολλά σκυλιά και όχι ένα, ειδικά στα πάρκα της πόλης. Ένα να κάνει την αρχή προσελκύει τα υπόλοιπα.
 
Αν δεν είμαστε σίγουροι, είναι καλύτερα να μην δώσουμε καθόλου χόρτα, βότανα.. Μια φορά να τύχει η στραβή, χαίρετε!
 
Back
Top