Φροντίδα Χρειάζεται συγκεκριμένο ύφασμα

ParrotletTwityZeta

PB Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2020
Μηνύματα
795
Πόλη
Μυτιλήνη
Σε ένα παλαιότερο άρθρο είχα δείξει μια φωτογραφία με τα parrotlet και με είχατε συμβουλέψει κάποιες διορθώσεις. Ο @Φοίβος μου είχε στείλει κάποιους συνδέσμους με εύκολα παιχνίδια. Σημερα είχα σκεφτεί να φτιάξω αυτό με το εκλέκτους στη σαλοπέτα που έψαχνε λιχουδιά από την τσέπη μπροστά. Έτσι σκέφτηκα να το φτιάξω σε πιο μικρή κλίμακα δηλαδή μόνο την τσέπη (Επειδή έχω parrotlet).Μία ερώτηση. Χρειάζεται συγκεκριμένο ύφασμα;
 
Σημερα είχα σκεφτεί να φτιάξω αυτό με το εκλέκτους στη σαλοπέτα που έψαχνε λιχουδιά από την τσέπη μπροστά.

Πάρη, δεν κατάλαβα τι θέλεις να φτιάξεις.
 
@Φοίβος Από το https://community.petbirds.gr/threads/Φτιάξτε-παιχνίδια-παπαγάλων-εύκολα-και-γρήγορα.24600/ Αυτό με το εκλέκτους( νομίζω ότι είναι αυτό το είδος) που ψάχνει λιχουδιές στην τσέπη μιας παλιάς σαλοπέτας. Απλώς θέλω να το κάνω σε πιο μικρή κλίμακα (δηλαδή μόνο την τσέπη)
[automerge]1598818326[/automerge]
Χρειάζεται συγκεκριμένο ύφασμα;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@ParrotletTwityZeta
Έχω φτιάξει απο κομμένη τσεπη παλιού τζιν που την εδεσα απ τις γωνιες στο κλουβί με σπάγκο, δεν πολυενδιαφερθηκε η Σίτρους (δεν είναι τύπος που χώνεται μέσα σε πράγματα). Θα δίσταζα να το αφήσω μεσα στο κλουβί για πολύ γιατί οτι ύφασμα και να είναι (όχι ελαστικά/συνθετικά βέβαια) μπορεί να το χαλάσουν/τρυπησουν και να μπλεχτούν ή ισως να καταπιούν ίνες (αν μείνει πολύ και ανεπιτηρητο).
 
Back
Top