Φροντίδα Χρειάζονται δύο εντελώς ξεχωριστοί χώροι για την καραντίνα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης frozed
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

frozed

PB New Member
Εγγραφή
1 Αυγ 2011
Μηνύματα
74
Καλησπέρα παιδιά...

Ήρθε η μέρα λοιπόν...

Αφού βεβαιώθηκα πως ο Ρίκο είναι καλά, αποφάσισα να τον αφήσω λίγες εβδομάδες μόνο του να δω πως συμπεριφέρεται.. είναι όπως είναι παντα.. Παίζει τρώει, φωνάζει, τραγουδάει και συμμετέχει στην παρέα μαζί μου..

Σήμερα πήρα ένα νέο budgie, μικρό γύρω στα 4-5 μηνών, 90% θυληκο, και το έβαλα στο παλιό κλουβί μόνο του αρχικά αφού προφανώς το καθάρισα και το προετοιμασα να την υποδεχτεί..

Θα ακολουθήσω την μέθοδο της καραντίνας περίπου για 40 μέρες... Τα πουλάκια βρίσκονται σε διαφορετικο δωμάτιο, ωστόσο τα φυο δωμάτια επικοινωνούν, και τα κλουβιά έχουν απόσταση περίπου 6 μέτρα, ενώ τα budgie δεν έχουν οπτική, αλλά μόνο ακουστική επαφή..

Θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξω δωμάτιο και να υπαρχει σαφής διαχωρισμός; (Τοίχους πόρτες κλπ)
 
  • Like
Αντιδράσεις: zack27
Μπα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλεις και πιο σαφείς διαχωρισμούς όπως το θέτεις. Πιστεύω ότι η διάταξη που περιγράφεις αρκεί, αλλά φρόντισε να καθαρίζεις πρώτα το παλιό κι έπειτα το νέο πουλάκι και να μην μπερδέψεις τα σκεύη τους.
Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου.
 
Θα ακολουθήσω την μέθοδο της καραντίνας περίπου για 40 μέρες... Τα πουλάκια βρίσκονται σε διαφορετικο δωμάτιο, ωστόσο τα φυο δωμάτια επικοινωνούν, και τα κλουβιά έχουν απόσταση περίπου 6 μέτρα, ενώ τα budgie δεν έχουν οπτική, αλλά μόνο ακουστική επαφή
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το χώρο. Χρειάζεται μόνο να προσέχεις μήπως μεταφέρεις ο ίδιος μικρόβια με τα χέρια ή τον εξοπλισμό από το ένα πουλί στο άλλο.

Να τα χαίρεσαι.
 
Back
Top