Φροντίδα Χρειαζετε να αλλαξω κατι στη φροντιδα του καναρινιού μου;

kokolakis

PB New Member
Εγγραφή
25 Απρ 2009
Μηνύματα
26
Πόλη
Αθήνα
Μου εκαναν δωρο το καναρινι της photo ... Δεν ηξερα τιποτα για την φροντιδα τους και ετσι πραγματικα επι 3 μερες διαβαζα το τελειο φορουμ.. Βεβαια οι αποριες μου οπως και οι γνωσεις μου εμπλουτιστηκαν σε μεγαλο βαθμο.Χαιρομαι που βλεπω ανθρωπους με γνωσεις αλλα και μερακι που σπανια συναντας σε φορουμ...

Καταρχας θα ηθελα να σας πω για τις συνθηκες διαβιωσης-διατροφης μηπως κανω κατι λαθος... Προς το παρον παντος το καναρινι μου κελαιδαει ασταματητα απο το τις 7 μεχρι τις 8 το βραδυ. Οταν δεν καλαηδαει τρωει...

Το κλουβι του ειναι 35χ20χ32 με κουνια 2 ταιστρες 2 αυγοθηκες φυσικα ποτηστρα και μπανιερα.

Ολη μερα το εχω εξω σε σκια το βαζω σε ηλιο για κανα 10λεπτο οπου του βαζω και την μπανιερα για να κανει το μπανιο του. Το βραδυ μεσα στο σπιτι.

Οσο αφορα την διατροφη του, του εχω χυμα τροφη ιδια με αυτη που ετρωγε στο pet shop του. Στην 2η ταιστρα του πηρα την vitakraft premium. Στην μια αυγοθηκη εβαλα την gold patee κιτρινι και στην δευτερη μερα παρα μερα η λιγο μηλο- η αυγο-η μαρουλι εναλαξ. Στο κλουβι υπηρχε μια καρδια της vitapol που γραφει στο κουτι της πορτοκαλοκυβος ασβεστη σιτος κτλ.99% και 1 % ξυσμα πορτοκαλι.. Τελος σημερα ζητησα κοκαλο σουπιας και μου εδωσαν ενα κουτι που γραφει Vitacraft vitaspia plus το οποιο ειναι ροζ και λερωνει τα χερια σου.

Χρειαζετε να αλλαξω κατι;
Ηλικια κ ρατσα δεν ξερω εχει δακτυλιδι παντος(αν μπορουσε καποιος να μου πει) 08 038

IMG_2456.jpg
 
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να χαιρεσαι το φιλαράκι σου!

Εχεις ένα πολύ όμορφο καναρινάκι του 2008! Φρόντισέ το με αγάπη προσφέροντάς του ένα πιό μεγάλο και άνετο κλουβί, βγάλε την κούνια, και την μπανιέρα να μην την έχεις μόνιμα στο κλουβί. Να του βάλεις και μια αυγοθήκη με άμμο για την χώνεψη. Βαζε του καθαρό νεράκι καθε μέρα και εκείνο θα σου το ανταποδίδει με ατελείωτο κελάηδημα!
Μελέτησε προσεχτικά τα άρθρα της αρχικής σελίδας και τις συζητήσεις στο φόρουμ και άν σου δημιουργηθεί οποιαδήποτε απορία, άνοιξε νεο θέμα στο φόρουμ των καναρινιών!
 
Back
Top