Ασθένειες Χρειαζονται φαρμακο για τα σκουλήκια τα παπαγαλακια;

Ταμαρα

PB New Member
Εγγραφή
11 Δεκ 2008
Μηνύματα
56
Πόλη
Ρόδος
Γεια σας, η ερωτηση μου για σημερα ειναι, τα παπαγαλακια χρειαζονται καποιο φαρμακο για τα σκουλικια (προληπτικα) οπως πχ δινουμε στα σκυλακια και στα γατακια; Αφου τα κακακια τους ειναι τοσο μικρα πως μπορουμε να καταλαβουμε αν εχουν σκουλικια;
 
Και τα παγαλάκια και οι μεγάλοι παπαγάλοι και τα καναρίνια υποφέρουν απο ενδοπαράσιτα. Μια πρόληψη φυσικά και είναι απαραίτητη για να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον. Wormmiddel - Ascapinal
Μια καλλιέργεια των κοπράνων μπορεί να δείξει για εσωπαράσιτα. Φυσικά υπάρχουν και εμπειρικοί τρόποι (φούσκωμα κοιλιάς, υπερβολική κατανάλωση φαγητού και συνεχές αδυνάτισμα- κάτι που συμβαίνει και στα κουτάβια.).
 
...nai, sigoura xreazontia...ki ego ayti ti stigmi ayto skeftomai...
...ap'osa ksero mia fora sta 2 xronia dinoune proliptika ta farmaka se ola ta poulia...kai sigoura prepei na kaneis mia eksetasi molis perneis ena kainourio pouli apo to Pet shop...
...To farmako tha sou dosei o ktiniatros molis ta lavete apotelesmata eksetaseon kopranon...genika tin epomeni mera tha vreis sto klouvi trelllaaaaaa pragmata. (kita tin fotografia).
 

Συνημμένα

  • 4c79a180c10e.webp
    4c79a180c10e.webp
    89 KB · Προβολές: 208
Σε ευχαριστω για την απαντηση, την εξεταση κοπρανων μπορει να την κανει καθε κτηνιατρος η πρεπει να ειναι πτηνιατρος; Ου αυτο ηταν απαισιο! Δεν το πιασα αυτο το μπεζ ειναι σκουλικι; Πωλινα διαβαζεις ρωσικες εφημεριδες;
 
eksetaseis kopranon kanei mono o ptiniatros... ki edo stin Αθήνα den kanoune oloi...
...nai, diavazo...ki ayti i fotografia tin pira apo to rosiko site-forum gia ta poulia... diavazo apo do ki apo ki 😉
 
Συμφωνω με τα παιδια κι επειδη πηγα τα πουλια σε πτηνιατρο προσφατα, μου εδωσε για τα παρασιτα το Teniazine. Αφου εξετασε τις κουτσουλιες τους. Αυτο θα δινεται προληπτικα καθε τριμηνο.
 
Ποτε δεν περιμενα οτι και τα παπαγαλακια χρειαζονται τοσα πολλα και οσους και να ρωτουσα μου ελεγαν τα καταφερνουν μονα τους, ευτυχως που υπαρχει το petbirds. Ομως το προβλημα μου ειναι πως στη ροδο δεν υπαρχει πτηνιατρος και καποιον κτηνιατρο φοβαμαι να εμπιστευτω γιατι πολλες φορες κανουν λαθος διαγνωσεις για κατι που δεν ξερουν μονο και μονο για να μας παρουν λεφτα.Βεβαια εχουμε εναν αξιολογο κτηνιατρο στη γειτονια που ποτε δεν επερνε λεφτα για τα αδεσποτα που του πηγαινα οταν ημουν μικρη:) αλλα και παλι, δεν ειναι πτηνιατρος.
 
Παιδια αν δε κανω λαθος νομιζω οτι και το σκορδονερο βοηθαει προληπτικα.
 
πως ακριβως γινετε η καληεργια κοπρανων...
ανεστη ξερεις αν αυτος εδω στο βολο κανει;
ποσο περιπου ειναι το κοστος;
μπορω να δωσω κατι προλιπτηκα;
 
Τι να δωσεις Αγγελε; Εαν θελεις παρτον ενα τηλεφωνο και ρωτησε τον. Λογικα και ο ιδιος να μην κανει θα ξερει που να απευθυνθει.
 
Το σκορδονερο οπως και το μηλοξυδο νομιζω ειναι για τα εξωπαρασιτα και πιστευω πως λογω της οσμης αποθουν τα παρασιτα και δεν τα σκοτωνουν αν δεν κανω λαθος.
 
Back
Top