Vets Χριστίνα Δουκάκη - Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά

ktiniatriko-kentro-peiraia.jpg

Χριστίνα Δουκάκη, κτηνίατρος (DVM, Residency in Avian Medicine and Surgery), υπεύθυνη τμήματος εξωτικών ζώων στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά.


Βιογραφικό Χριστίνας Δουκάκη​

Η Χριστίνα Δουκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών Επιστημών της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία, από όπου αποφοίτησε το 2007.

Αμέσως μετά ακολούθησε 3μηνη πρακτική (externship) πάνω στα εξωτικά ζώα, στην πανεπιστημιακή κλινική μικρών ζώων της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία.

Τα επόμενα 2,5 χρόνια εργάστηκε στην Αθήνα, σε κλινική μικρών ζώων, όπου είχε αναλάβει το κομμάτι των εξωτικών.

Από τα τέλη 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014, ακολούθησε την Ευρωπαϊκή ειδικότητα (Residency) πάνω στην παθολογία και χειρουργική εξωτικών πτηνών, στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία.

Τώρα εργάζεται στην Αθήνα ως κλινικός κτηνίατρος με κύρια κατεύθυνση τα πτηνά και τα άλλα μικρά εξωτικά ζώα.

Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά​

Η Χριστίνα Δουκάκη εργάζεται ως υπεύθυνη τμήματος εξωτικών ζώων στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά.

Παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας - φροντίδας​

Τμήματα: παθολογικό, ακτινολογικό, εργαστηριακοί έλεγχοι (αναλύσεις αίματος, ούρων, κοπράνων, καλλιέργειες), νεκροτομικοί έλεγχοι, χειρουργικό, ορθοπεδικό, νοσηλεία.

Επικοινωνία​

2110124251
2110124252
6945566113
6937353506
6938051771
Email: [email protected]
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά
Σελίδα PetBirds: Christina Doukaki - PetBirds
FB: Εξωτικά ζώα: Κτηνιατρική προσέγγιση
FB: Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά

Προτείνετε τον κτηνίατρό σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι
 

Συνημμένα

  • Κτηνιατρικό-Πειραιά.webp
    Κτηνιατρικό-Πειραιά.webp
    33,8 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά.webp
    32,5 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_2.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_2.webp
    29,9 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_3.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_3.webp
    19,2 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_4.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_4.webp
    12,2 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_5.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_5.webp
    27,3 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_6.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_6.webp
    20,4 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_8.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_8.webp
    28,3 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_9.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_9.webp
    17,7 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_10.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_10.webp
    33,2 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_11.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_11.webp
    32,7 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_12.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_12.webp
    35,3 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_13.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_13.webp
    21,2 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_14.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_14.webp
    16,3 KB · Προβολές: 0
  • Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_15.webp
    Κτηνιατρικό_Kέντρο_Πειραιά_15.webp
    14,1 KB · Προβολές: 2
  • doukaki.webp
    doukaki.webp
    9,8 KB · Προβολές: 2
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η κα Δουκάκη διακρίνεται από επαγγελματισμό, συνέπεια και προθυμία. Εκτός από την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ένα πτηνό, γίνεται και ένας εποικοδομητικός διάλογος, ως προς τη σωστή φροντίδα και συντήρηση του. Πολύ προσιτή, φιλική και αξιόπιστη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, καθώς όσες φορές χρειάστηκα την βοήθειά της, εκτός του ότι προσφέρθηκε απλόχερα ήταν και αποτελεσματική.
 
Η κα Δουκακη πραγματικα ειναι ζεστη και πολυ φιλικη, εξυπηρετικη και προθυμη! Μας βοηθησε πολυ και τωρα ο Σαμυ θα μεγαλωσει συμφωνα με τις συμβουλες τις. Σας την συστηνω!
Τιμη επισκεψης: 25€
 
Επισκέφτηκα την κ. Δουκάκη χτες στον Πειραιά για το καναρινάκι μου με προχωρημένο θέμα ποδοδερματίτιδας. Εν συντομία έχει πληγή στην δεξιά πατούσα και στο κλαδί στηρίζεται στο καλάμι του αντί στην πατούσα. Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ προσιτή και συζητήσιμη και πρόθυμη να μου λύσει όλες τις απορίες. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίπτωση αφού έχει προχωρήσει το θέμα (μιας και στην προηγούμενη μεγάλη κλινική που το πηγαινόεφερνα από τον Μάιο που ξεκίνησε η ποδοδερματίτιδα δεν έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή και ας το πήγα και για νοσηλεία μια βδομάδα).

Θεωρώ δεδομένο πως αν το είχε αναλάβει από τη αρχή η κ. Δουκάκη θα το είχε προλάβει, ήταν πολύ πρώιμο το στάδιο τότε. Σήμερα με ενημέρωσε με μειλ και τηλέφωνο για την πορεία του καναρινιού μου τονίζοντας ότι θα κάνουμε το καλύτερο να έχει μια όσο πιο άνετη ζωή σε προσαρμοσμένο κλουβί (χαρτί να στέκεται κάτω κλπ).

Όσοι έχετε καναρίνι την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κ Δουκάκη σας ευχαριστώ!
 
Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης με άλλους πτηνιάτρους, μου φάνηκε πολύ καλή.

Πέρα από τον έλεγχο κουτσουλιών και τη συνολική εξέταση γενικά του πουλιού (που δεν αμφιβάλλω ότι θα μπορούσε να γίνει και αλλού), ήταν πρόθυμη γενικά να απαντήσει σε όλες τις απορίες χωρίς να κοιτάζει το ρολόι της και φαινόταν πραγματικά καταρτισμένη. Στην πρώτη επίσκεψη δίνει και οδηγίες γενικά για διατροφή, άσκηση κτλ του πουλιού, μέχρι και συνταγές.

Μου ενέπνευσε γενικά εμπιστοσύνη και θα την προτιμήσω ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προσοχή στο πάρκινγκ σε ώρες και μέρες αιχμής. Ξεκινήστε νωρίτερα.
 
Γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει μια γενικη εξέταση απο την κ Δουκακη; Ειναι για καινουργιο παπαγαλακι οποτε ειναι η πρωτη του εξέταση
 
Επισκέφθηκα την κυρία Δουκάκη τον Ιούλιο του 2020. Το καναρινάκι μου από το Γενάρη μέχρι τον Ιούλιο είχε εμφανίσει 2 φορές πρόβλημα στο αναπνευστικό και ενδιάμεσα μία μικρή φλεγμονή στο πόδι και δυσκολία όταν έκανε κουτσουλιές. Μέχρι τότε το παρακολουθούσε ο κύριος Ακρίβος από τον οποίο δεν έμεινα ικανοποιημένος.

Η συγκεκριμένη γιατρός χαρακτηρίζεται από τρομερή ευγένεια, φιλικότητα, είναι πολύ εξυπηρετική και ομιλητική. Σου αναφέρει τι επιλογές υπάρχουν ανάλογα με την κλινική εικόνα του πτηνού και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Γενικά η κατάσταση της υγείας του καναρινιού μου ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και για 2 περίπου μήνες χρειαζόταν να επικοινωνούμε πολύ συχνά με διάφορους τρόπους (τηλέφωνο, viber, mail, messenger) αλλά ποτέ δεν έφερε αντίρρηση και ήταν πάντα εκεί όταν τη χρειάστηκα, πρόθυμη να βοηθήσει.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνω και νοσηλεία τριών ημερών στο καναρινάκι μου (20 ευρώ η μέρα αν θυμάμαι καλά) και αφαίρεση αποστήματος χειρουργικά. Και στις δύο περιπτώσεις όλα πήγαν καλά και πάντα με ενημέρωνε για την εξέλιξη των πραγμάτων. Στο τέλος, μια μέρα λόγω του ότι το καναρινάκι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και αργοπέθαινε αποφάσισα να κάνω ευθανασία.

Κάλεσα την κυρία Δουκάκη και παρόλο που ήταν Σάββατο και υπήρχαν πολλά ραντεβού, με δέχτηκε και μου είπε να πάω στο κλείσιμο. Ήταν πολύ ευγενική και πάνω από όλα άνθρωπος σε όλα της και αυτό για εμένα μετράει πάρα πολύ.

Ωστόσο έχω να κάνω 3 σημαντικές παρατηρήσεις:
  1. Τον Ιούλιο σε μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς μου είπε ότι δεν υπήρχε κάτι. Στις αρχές Οκτώβρη έστειλα δείγματα στο διαγνωστικό της Κομοτηνής και στη μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς βρήκαν 3 πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτά υπήρχαν και τον Ιούλιο και η κυρία Δουκάκη δεν τα είδε ή αν εμφανίστηκαν μετά.
  2. Το εργαστήριο που συνεργάζεται βρήκε σε δείγμα τραχείας το βακτήριο Corynebacterium spp. και σε πύον από απόστημα δεν βρήκαν τίποτα. Όταν τα ανέφερα αυτά στον άνθρωπο που μίλησα από το διαγνωστικό της Κομοτηνής έβαλε τα γέλια, καθώς όπως μου είπε το συγκεκριμένο βακτήριο προσβάλλει πρόβατα και βοοειδή, όχι καναρίνια. Ακόμη του φάνηκε πολύ παράξενο που δεν βρήκαν τίποτα στο πύον του αποστήματος.
  3. Η τιμή για μια μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς (δεν έκανε καλλιέργεια) και για την ανάλυση του δείγματος τραχείας (+ αντιβιόγραμμα) μου στοίχισαν 70-75 ευρώ. Στο διαγνωστικό της Κομοτηνής, μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς, καλλιέργεια κουτσουλιάς και ανάλυση δείγματος από τη στοματική κοιλότητα (+ αντιβιόγραμμα) μου στοίχισαν 30 ευρώ συν 5 ευρώ η αποστολή με το ΚΤΕΛ.
Ενημέρωση: 22 Οκτ. 2020 στις 21:19
  1. Τον Ιούλιο σε μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς μου είπε ότι δεν υπήρχε κάτι. Στις αρχές Οκτώβρη έστειλα δείγματα στο διαγνωστικό της Κομοτηνής και στη μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς βρήκαν 3 πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτά υπήρχαν και τον Ιούλιο και η κυρία Δουκάκη δεν τα είδε ή αν εμφανίστηκαν μετά.
Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν αμφισβητώ τις γνώσεις της κυρίας Δουκάκη καθώς αυτά που βρήκαν στο διαγνωστικό της Κομοτηνής μπορεί να εμφανίστηκαν μετά την επίσκεψή μου στη γιατρό ή μπορεί και να έκαναν λάθος εκείνοι.

Ενημέρωση: 02 Σεπ. 2021
Επισκέφθηκα την κυρία Δουκάκη στις αρχές Αυγούστου για έναν προληπτικό έλεγχο στο νέο μου καναρινάκι μιας κι έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη γιατρό. Η επίσκεψη περιλαμβάνει κλινική εξέταση του καναρινιού και μικροσκοπική εξέταση κουτσουλιάς στην τιμή των 25 ευρώ και συστήνεται να γίνεται μία φορά το χρόνο. Γενικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις από την κυριά Δουκάκη και θα τη σύστηνα σε όποιον χρειαζόταν ιατρική συμβουλή!
 
Πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα την Σίτρους (cockatiel) και μας φάνηκε εξαιρετική (ακόμα και η δεινοσαυρίνα μου ελάχιστα διαμαρτυρήθηκε)! Της έκανε φυσική εξέταση με ήπιους χειρισμούς, την ακροάστηκε, κοίταξε κουτσουλιές, συζητήσαμε, πολύ ενημερωμένη και έμπειρη, μια χαρά. Οι τιμές πολύ λογικές και η εξέταση κουτσουλιάς γίνεται και με κούριερ εξ αποστάσεως.

Επειδή έχουμε στείλει και εμείς στην Κομοτηνή κουτσουλιές είχα μαζί τα αποτελέσματα και την ρώτησα σχετικά, της έκαναν εντύπωση. Παρότι δεν είπε κάτι κακό ήταν εμφανής η δυσπιστία της, έχει παρατηρήσει και εκείνη πως βγάζουν κάπως στάνταρ αποτελέσματα και μάλιστα σε παράσιτα που εκείνη δεν έχει εντοπίσει ποτέ (ή εξαιρετικά σπάνια) σε παπαγάλους είπε. Τώρα βέβαια ενδιάμεσα είχαμε κάνει αγωγή οπότε συμπέρασμα σίγουρο δεν βγαίνει. Το σίγουρο είναι πως αφού είναι και η τιμή ίδια τελικά και δέχεται και εξ αποστάσεως εξέταση κουτσουλιάς, θα προτιμώ να τα εξετάζει εξειδικευμένή κτηνίατρος στο μέλλον.

Για την αξιοπιστία των εξετάσεων προβληματίστηκα πάντως, μου 'ρχεται να στείλω 3 κουτσουλιές ταυτόχρονα σε άλλους για έλεγχο. 😛
 
Για την αξιοπιστία των εξετάσεων προβληματίστηκα πάντως, μου 'ρχεται να στείλω 3 κουτσουλιές ταυτόχρονα σε άλλους για έλεγχο. 😛
Χαχαχαχαχα. Αυτό θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Αναρωτιέμαι πόσες διαφορετικές απαντήσεις θα βλέπαμε😅
 
Υπέρ
  • Παρα πολυ καλη στην δουλειά της
  • Με υπομονή και χαρά για ότι κάνει, τα αγαπάει τα μικρούλια
Παρα πολυ καλη στην δουλειά της, την αγαπάει πολύ και φενετε.
Συμπεριφερετε στα μικρούλια με αγάπη κ υπομονή και τα αποτελέσματα της θεραπείας , σε εμας , τουλάχιστον , απέδωσαν!

Να συνεχίσετε ετσι!
Πολλα μπράβο σας!
 
Είχα επισκεφτεί και εγώ την κυρία Δουκάκη για τα δύο μου μπατζι. Ήταν πάρα πολύ καλή τα ζύγισε, τα ακροαστηκε, τους έβαλε φάρμακο για τα ακάρεα, έκανε και στα δύο εξέταση κοπράνων και μας έδωσε συνταγή για ψωμάκι και λίστα με τα κατάλληλα φρούτα και λαχανικά . Η τιμή για όλα ήταν 45€
 
Όταν χρειάστηκα πτηνιατρο για το πρώτο μου καναρινι τον Θεμιστοκλή μου, η κα Δουκάκη τον εξέτασε κ ασχολήθηκε πολύ μαζί του, ήταν αναλυτική στις οδηγίες της κ πολύ καλοσυνάτη. Έδειξε αγάπη στο καναρινάκι μου κ ήταν πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε ερώτησή μου. Κ επιπλέον, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της τηλεφωνικά χωρίς ποτέ να είχα πρόβλημα να την βρω για να της μιλήσω Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι υπερβολικά αντικειμενικός διότι γνωριζόμαστε από παιδιά, όμως πραγματικά δεν το πίστευα ότι είχε γίνει τόσο καλή στην δουλειά της έτσι ώστε να την γνωρίζουν οι πάντες. Η αμεσότητα, σαφήνεια, επαγγελματισμός, ζεστασιά και αγάπη που δείχνει για την εργασία της την καθιστά ιδανική για οποιοδήποτε αρχάριο με φοβίες (όπως εμένα) για να τον εξημερώσει και κατευθύνει έτσι ώστε να αποκτήσει μια σωστή και υγιή σχέση με το pet του….

Υπέρ
  • Ανετη
  • Με γνώσεις
  • Αμεση
  • Προσβάσιμη
  • Απαντά στις ερωτήσεις σου όποτε θες μέσω viber
Κατά
  • Πρόβλημα με την επικοινωνία στην γραμματεία
Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι υπερβολικά αντικειμενικός διότι γνωριζόμαστε από παιδιά, όμως πραγματικά δεν το πίστευα ότι είχε γίνει τόσο καλή στην δουλειά της έτσι ώστε να την γνωρίζουν οι πάντες. Η αμεσότητα, σαφήνεια, επαγγελματισμός, ζεστασιά και αγάπη που δείχνει για την εργασία της την καθιστά ιδανική για οποιοδήποτε αρχάριο με φοβίες (όπως εμένα) για να τον εξημερώσει και κατευθύνει έτσι ώστε να αποκτήσει μια σωστή και υγιή σχέση με το pet του….

100% ανεπιφύλακτα….
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έκλεισα ραντεβού με την κα. Δουκάκη για να πάρω μια δεύτερη γνώμη για ένα θέμα που αντιμετωπίζει το καναρίνι μου. Αν και τελικά δε μπόρεσα να πάω ο ίδιος στο ραντεβού, οι εντυπώσεις από το άτομο που έστειλα στη θέση μου, ήταν θετικές. Η γιατρός δεν κατέληξε σε κάποιο διαφορετικό συμπέρασμα, ήταν όμως πολύ ενδελεχής στην εξέτασή της (εξέτασε και την κουτσουλιά στο μικροσκόπιο), πρότεινε καναδυό πραγματάκια παραπάνω από τον γιατρό που έκανε την αρχική διάγνωση, και γενικά φάνηκε καταρτισμένη αλλά και προσηνής σαν άνθρωπος. Αργότερα τη ρώτησα κάποια πράγματα στο viber και απάντησε άμεσα. Οι πρώτες λοιπόν εντυπώσεις είναι θετικές. Θα ξαναπήγαινα. Κόστος 30ε.
 
Η καλύτερη επιλογή στο χώρο της κτηνιατρικής.

Υπέρ
  • Επιστημοσύνη
  • Ευγένεια
  • Αμεσότητα
Η κα Δουκάκη κατά την άποψή μου είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος όταν αναζητά εξειδικευμένη βοήθεια σε πτηνά και εξωτικά είδη.
 
Άριστη επαγγελματίας και φιλικός άνθρωπος.

Υπέρ
  • Επαγγελματισμός
  • Φιλικη-Ευγενικη
  • Άριστη εξυπηρέτηση
Επισκέφτηκα την κυρία Δουκακη πρόσφατα για το παροτλετ μου την Καρυ η οποία αντιμετώπιζε ένα θέμα ραγδαίας πτώσης πτερώματος και φοβόμουν μήπως ειναι άρρωστη.

Η γιατρός την εξέτασε προσεκτικά κάνοντας όλα τα απαραίτητα.
Η διάγνωση ήταν ραγδαία πτερορροια όπου με κάποια σκευάσματα τα οποία μου έγραψε βοήθησαν πολυ στο να ξεπεραστεί γρηγορότερα.
Στα θετικά της γιατρου πέραν των γνώσεων του αντικειμένου,ειναι οτι φαίνεται ότι αγαπάει τα ζώα, η καθαριότητα του ιατρείου και η άριστη Επικοινωνία .
Σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω.
Το κόστος επίσκεψης για παπαγαλο ήταν στα 40 ευρώ.
 
Συμπληρωματικά προς την αξιολόγηση που έχω κάνει:

Αρχές Αυγούστου 2022 το κοκατιλ μου είχε πρόβλημα με σπασμένο νύχι, το οποίο δεν μπορούσα να διακρινω και επειδή απέφευγε να πατήσει το πόδι, θεώρησα ότι έχει κάτι πολύ σοβαρότερο.

Αν και η Δουκάκη έλειπε από Αθήνα με άδεια (θα επέστρεφε μετά από 3-4 μέρες, όταν και πήγαμε να τον εξετάσει), απάντησε πολύ γρήγορα σε μηνύματα στο κινητό, δίνοντας συμβουλές για την ανακούφιση των συμπτωμάτων μέχρι την εξέταση.

Και μία πληροφορία ακόμα: μου είπε ότι του χρόνου που θα γίνει το κοκατιλ μου 5 ετών, καλό θα ήταν να κάνει την 1η του εξέταση αίματος.
 
Πρώτη φορά πήγα μου έκανε καλή εντύπωση, έδειχνε ότι ξέρει τι κάνει κ το κάνει με αγάπη .καθαρός χώρος μας έδωσε κ συμβουλές .Αυτό που κάπως μου φάνηκε :πήγα να της δείξω τις εξετάσεις που κάναμε στην Κομοτηνή και στην ουσία με τρόπο το απέφυγε.Καποια στιγμή θα πάω κ τα παπαγαλάκια μου για μια εξέταση ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω κάποιο παράπονο από το εργ στην Κομοτηνή.
 
Back
Top