Αναπαραγωγή Χρώμα αυγών καναρινιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kazas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kazas

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2008
Μηνύματα
22
Πόλη
Κιλκίς
Καλημερα παιδια!


Μηπως τα αυγα που κανουν τα καναρινια μου το χρωμα τους δεν θα επρεπε να ηταν αυτο που θα σας πω γιατι εχω δει πολλα και μου φενονται τα αλλα ασπρα!

Τα δικα μου τα καναρινια το ενα το αυγο ειναι ροζ με μπλε βουλιτσες και τα αλλα δυο ειναι μπλε με ροζ βουλιτσες!


Α και να ρωτησω κατι αφου τα αυγα των καναρινιων μου ειναι ασπορα τα εχω βαλει ηδει 2 φορες συνεχωμενες και κανανε την πρωτη φορα 2 αυγα ασπορα και την δευτερη φορα 3 αυγα ασπορα!

Περσι ειχα βγαλει καναρινακια με τα ιδια καναρινια ομως 2 φορες!

Και εχω ενα αρσενικο ακομα που δεν το εχω ζευγαρι ακομα και οταν ζευγαρωναν τα καναρινια μου τα αλλα αυτο τρελενοτανε πραγματικα και δεν αφηνε τα αλλα καναρινια να κανουν την δουλεια τους! Αν βαλω το θυλικο μου με το αλλο αρσενικο μου λετε να γινει τπτ; (δηλαδη να χωρησω το ζευγαρι!)
 
μου φαινεται λιγο παραξενο το χρωμα τους γιατι και εγω ειχα ζευγαρωσει καναρινια και τα αβγα ηταν μπλε με καφε βουλες. Προσπαθησε αλλη μια φορα και αν δεν αποδωσουν τοτε χωρισε τα και βαλε τον αλλο καναρο με τη καναρα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: kazas
Ζητώ συγνώμη για το off topic ποστ μου, απλώς πολύ φιλικά θέλω να πω με αφορμή τον τίτλο του ποστ, πως όταν ανοίγουμε ένα θέμα, στον τίτλο να μαστε όσο γίνεται συγκεκριμένοι με το θέμα πχ στο συγκεκριμένο θα μπορούσε να χε ως τίτλο "χρώμα αυγών"..
Έτσι και εμείς που βλέπουμε τα active topics να ξέρουμε τι θα διαβάσουμε αλλά και διευκολύνεται κάποιος όταν κάνει search.
Πάντα φιλικά:)
 
Ενταξη ρε παιδια δεν θα ξανα βαλω ... στην περιγραφη μου και συγχωρεστε με!
 
Back
Top