Γενικά Χωρούν σε μια ζευγαρώστρα, 3 καναρίνια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Liakos18
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Liakos18 Καλησπερα και σε εσενα!Στην ιδια ζευγαρωστρα ειχα βαλει 4 μικρα μεχρι να μπουν σε δικο τους κλουβι!για 3 καναρινακια δεν νομιζω να ειναι προβλημα! Αλλα ειναι η γνωμη μου και ισως κανω λαθος!60αρα ειναι;θα βαλεις μεσα καναρινακια θυληκα, αρσενικα ή ανακατεμενα;
 
Σκοπεύεις να τα έχεις εκεί για πολύ καιρό; Συχνά τα αρσενικά ακόμα κι αν είναι αδέρφια, από μία ηλικία και έπειτα (άνω των 6 μηνών) τσακώνονται για την κυριαρχία του χώρου. Οπότε τουλάχιστον βάλε 3 ταΐστρες και έχε τον νου σου να παρακολουθείς την πορεία.
 
@ianos Θα τα έχω εκεί για όλο τον χρόνο. Συμφωνώ σε αυτό που είπες. Στην αρχή είναι όλα καλά και την άνοιξη που έρχονται σε αναπαραγωγική περίοδο, γίνετε χαμός. Και βέβαια θα τα παρατηρώ. Θα βάλω 4 ταΐστρες, όσες θέσεις έχει και η ζευγαρωστρα δηλαδή. Τα έχω όλα σε κλούβα, αλλά με κουράζει πολύ, και τώρα που θα αρχίσουν τα σχολεία θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οπότε θέλω να τα βολέψω όλα σε ένα σταντ που χωράει 4 ζευγαρωστρες. Στις πρώτες 2 ζευγαρώστρες, τα 2 αρσενικά μου, που ξέρω ότι δεν κάνουν μαζί γιατί τσακώνονται, και στις άλλες 2, τα 6 που είχα στην κλούβα, 3 στην μια και 3 στην άλλη, και μετά βλέποντας και κάνοντας.
 
Καλησπέρα στη παρέα εγώ που πήγα διακοπές έβαλα 2 αδερφάκια (5 μηνών) αρσενικά μαζί και όντως μάλωναν για τη κυριαρχία του χώρου και βασικά για την τροφή. Αναγκαστικά έβαλα το χώρισμα για λίγες μέρες. Οπότε δοκιμαστικά δες αν είναι εφικτό η υπάρχουν θέματα.
 
Back
Top