Διατροφή Χόρτα για cockatiel

thanasis76

PB Member
Εγγραφή
31 Αυγ 2008
Μηνύματα
213
Πόλη
Ερμούπολη
καλησπερα και παλι! Εχω μια απορια και ελπιζω να μην ειναι βλακια😱
οταν λεμε οτι τα cockatiel κανει να τρωνε χορτα, μιλαμε για αυτα που τρωμε και εμεις η και για τα πιο αγρια της φυσης...
 
Στην άγρια, cockatiels τρώνε πολλά διαφορετικά είδη σπόρων. Θυμηθείτε ότι cockatiels είναι γηγενείς στην Αυστραλία. Ζουν στην τεράστια σμήνη στα λιβάδια και άγονες περιοχές της Αυστραλίας.

Δεν θα βρείτε μείγμα σπόρων προς πώληση που είναι το ίδιο με το cockatiel αυτοχθόνων δίαιτα, αλλά μπορείτε να βρείτε καλά υποκατάστατα. Προτείνω να ψάχνει για ένα μείγμα σπόρων που περιέχει σπόρους φαλαρίδας, κεχρί, πλιγούρι βρώμης, και σπόρους λιναριού (ει δυνατόν). Παρακαλώ δοκιμάστε να αποφευχθεί ένα μείγμα που περιέχει πολλούς ηλιανθοσπόρων. Αυτών των σπόρων προς σπορά μπορεί να κάνει το πουλί του λίπους.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ξεκινήσω την προσφορά σας cockatiel νωπά λαχανικά (κολοκύθες, γλυκοπατάτες, κολοκύθι, λάχανο, σπανάκι, κλπ).
 
Νομίζω ότι η ερώτησή σας παρεξηγήσει. Ζητώ συγγνώμη.

Μπορείτε να καλλιεργούν σιτάρι χόρτο για cockatiel και σας το προσφέρει σε αυτόν. Θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φρέσκα πράσινα λαχανικά (λάχανο, σπανάκι, ή άλλα χόρτα).
 
Back
Top