Διατροφή Χύμα τροφή από pet

Ο Φοίβος

PB New Member
Εγγραφή
8 Απρ 2022
Μηνύματα
19
Πόλη
Ηρακλειο
Γεια σας και πάλι! Πριν 4-5 μέρες απόκτησα ένα κοκατιλ, από το πετ που ζήτησα τροφή μου έδωσε χύμα και έβαλε εξτρα σπόρια, επίσης μου έδωσε και μια βιταμίνη κίτρινη με μαύρους σπόρους και αυτή χύμα. Το μόνο συσκευασμένο ήταν το κεχρί. Είχα διαβάσει αρκετά πριν αποκτήσω το κοκατιλ μου αλλά στο θέμα τροφής νομίζω δεν ενημερώθηκα σωστά και απ ότι βλέπω σε αναζητήσεις εδώ μέσα η χύμα τροφή είναι ότι χειρότερο. Το ερώτημα μου είναι να την πετάξω αμέσως και να αγοράσω συσκευασμένη; Επίσης στα πετ έχουν η πρέπει να παραγγείλω διαδικτυακά; Ευχαριστώ!
 
Φοίβο καλησπέρα και καλή αρχή με το κοκατιλ σου!

Αν και δεν έχω παπαγαλάκι, οι χύμα τροφές γενικότερα δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Επειδή κι εγώ την πάτησα στην αρχή που δεν ήμουν αρκετά ενημερωμένη, η γνώμη μου είναι να μην κάνεις το λάθος και το ρισκάρεις. Καλύτερα να αγοράσεις κάποια συσκευασμένη τροφή και να πετάξεις αυτή που έχεις τώρα. Έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζουν πολύ οπότε τι είχες τι έχασες.
 
@konstadina Αυτό σκέφτηκα αμέσως μόλις διάβασα διαφορά άρθρα εδώ μέσα, το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω από που θα βρω γιατί το πετ που πήγα είχε μόνο χύμα. Αύριο πρωί πρωί θα βγω να ψάξω. Ευχαριστώ πολύ!
 
Το ερώτημα μου είναι να την πετάξω αμέσως και να αγοράσω συσκευασμένη;
Ναι, να κεράσεις τους σπόρους και την ''βιταμίνη'' στα σπουργίτια της γειτονιάς.
Επίσης στα πετ έχουν η πρέπει να παραγγείλω διαδικτυακά;
Έχουν επώνυμες συσκευασίες σπόρων και αυγοτροφής (που κακώς πολλές φορές αναφέρεται σαν ''βιταμίνη'')
Στον https://www.petsamolis.gr/ θα βρεις, σίγουρα θα έχουν και τα υπόλοιπα pet shop.
Διαδικτυακά μπορείς να βρεις τα πάντα.
 
Back
Top