Αγορά Ψάχνω ήμερο κοκατιλ θηλικο σε χαμηλή τιμή σχετικά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anemona
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anemona

PB New Member
Εγγραφή
23 Φεβ 2019
Μηνύματα
19
Γεια σας.Εχω ένα αρσενικό κοκατιλ 7 χρονών περίπου και ψάχνω θηλικο για να έχει παρέα.Ειχα ένα άλλο αρσενικό το οποίο αναγκαστικά να δώσω γιατί είχε γίνει πολύ επιθετικός στον πρώτο σε σημείο να τον ματώσει ενώ ήταν για χρόνια μαζί όταν μεγάλωσε ήθελε μαλον να κυριαρχήσει και είχε γίνει πολύ επιθετικός σε αυτόν που είναι αρκετά μικροκαμωμένος για αρσενικό.Μενω Ξάνθη.Αλλιως να ρωτήσω αν δεν βρω αν μπορώ να πάρω Μπατσί και να ταιριάξουν σαν παρέα μεταξύ τους ;
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@anemona μια χαρά μπορούν να ταιριάξουν αρκεί να τα επιτηρείς κ να έχεις κάνει τον χώρο τους ασφαλή. Κ η καλύτερη απόδειξη είναι η αγέρωχη Citrus κ πράσινος κούκλος Κρικάκος 🥰 που έχουν υιοθετήσει την Μύρινα @myr. 🤗
Βέβαια για να πετύχει η παρέα κ η φιλία, σημαντικό ρόλο πιστεύω ότι παίζει ο χαρακτήρας του κάθε πουλιού.
[automerge]1688486651[/automerge]
Όμως το κάθε ένα θα έχει το δικό του κλουβί. Κ όταν το φέρεις να κρατήσεις καραντίνα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πιστεύω ότι για παρέα καλύτερα θα είναι να έχει ένα άτομο από το είδος του, παρά από κάποιο άλλο είδος. Θα μιλούν τουλάχιστον την ίδια γλώσσα. Φυσικά ένα δεύτερο κλουβί (διαστάσεων τέτοιων, ώστε αν συγκατοικήσουν να είναι άνετα και τα δύο) σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο. Και εννοείται η τήρηση Καραντίνας.
 
Να προσθέσω ότι τα budgies γίνονται εύκολα πιο επιθετικά συγκριτικά με τα κοκατιλ κ υπάρχει κ η πιθανότητα να μην ταιριάξουν. Όμως πάντα υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις όπως η περίπτωση που ανέφερε η Μαίρη!
Κ εγώ από την εμπειρία μου με ένα κοκατιλ κ δύο budgies έχω δει κ τις δύο περιπτώσεις. Το ένα budgie τα πάει πολύ καλά με το κοκατιλ, το άλλο budgie όμως το έχουμε με επίβλεψη όταν έρχονται κοντά γιατί επιτίθεται στο κοκατιλ. Είναι ρίσκο πιστεύω! Ίσως καλύτερη παρέα να είναι το είδος του!
 
Kαλημέρα.Εγώ θέλω να τα βάλω στο ίδιο κλουβί εννοείτε μετά την απαραίτητη καραντινα οπότε από οτι καταλαβαίνω μάλον μόνο ενα θυλικο κοκατιλ θα μπορουσε να συμβιωσει καλα με τον δικο μου .Τους είχα στο σαλόνι δεν έχω χώρο για άλλο κλουβί και εκει θελω να παραμεινουν.Αν γνωριζει καποιος κοντα στην περιοχη μου να πουλουν και να ειναι ημερα (αλλά οχι σε τρελη τιμη ) ας μου πει.Ευχαριστωπολυ!!
[automerge]1688535094[/automerge]
Αν και το γραφω στην αρχη να υπενθυμίσω οτι ειμαι απο Ξανθη
 

Σχετικά θέματα

Back
Top