Αγορά Ψάχνω αρσενικό κοκατιλ για την μικρή μου

Όχι δεν με πειράζει τι θα είναι. Απλά να είναι σίγουρα αρσενικό :)
Έχει σημασία τι είναι το θηλυκό;
 
Καλημέρα, ψάχνω αρσενικό κοκατιλ για την μικρή μου. Περιοχή μόνο Θεσσαλονίκη
Καλημέρα.σε ποια περιοχή μένεις;
Γιατί ξέρω έναν που πουλάει κοκατιλ, στην Μοναστηρίου..
 
Ωραιόκαστρο. Έχεις καμιά ιδέα πόσο;
Όχι δεν ξέρω, αν θες να σου δώσω τηλ να τον ρωτήσεις εσύ την Δευτέρα... Θα τον έπαιρνα εγώ αλλά δεν έχω μονάδες.. Αν θες να πας θα πεις πως σε στέλνει η Εύα της Μάρθας μπας και σου κάνει καλύτερη τιμή. 🙂.
 
Εν βρεθεί και θέλετε ενημερώστε και το ποστ για τις λεπτομέρειες.
Είμαι σίγουρος πως μαζί με μένα θα ήθελαν κι άλλοι αναγνώστες να μάθουν σημερινές τιμές και λεπτομέρειες αγοράς... ενός τέτοιου πουλιού.
 
Καλημέρα :)
Από Δευτέρα ψάχνω για αρσενικό κοκατιλ σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και ότι βρίσκω είναι άγριο αρκετά με τιμή 50+ και ζευγάρια με 100-120€. Από παιδιά που πουλάνε οι τιμές σε κάποια είναι πολύ καλύτερες και σε άλλα στο Θεό. Από 25 € τα άγρια (δεν υπάρχουν και πολλά), 50€ τα ημιαγρια, 60-80€ τα ημερα η τα μωρα και ζευγάρια από 80-120. Τελικά εγώ κατέληξα σε ένα ζευγάρι αρχεγονα σχετικά ήρεμο (δεν χτυπιεται όταν πάω κοντά η βάζω το χέρι στο κλουβί ) στα 50€ και τα δύο. Και έτσι κατέληξα με 1 ζευγάρι και 2 θυληκα :)
 
Καλορίζικα Χρήστο! Εννοείται ότι περιμένουμε φωτό. Τι ηλικίας είναι; Μαλλον από εκτροφέα τα πήρες και όχι από Πέτ!
 
Ναι από εκτροφεα τα πήρα και τα έδινε μόνο 50 λόγο χώρου και έπρεπε να τα δώσει γρήγορα. Η ηλικία τους είναι περίπου ενάμιση χρονών και τα δύο με μια γέννα τον Μάιο και μετά τα σταμάτησε.
 
Back
Top