Γενικά Ψάχνω για πτηνίατρο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MariaMit
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MariaMit

PB New Member
Εγγραφή
21 Ιουν 2021
Μηνύματα
15
Πόλη
Μυτιλήνη
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν ξέρετε να μου δώσετε στοιχεία επικοινωνίας με πτηνίατρο με γνώσεις στα καναρίνια να μπορώ να στείλω φωτογραφίες και να μου πει τι πρόβλημα υπάρχει και να τον πληρώσω με κατάθεση.
 
Δεν νομίζω ναι αναλάβει κάποιος με αυτόν τον τρόπο, αλλά αν γνωρίζουν κάποιον τα παιδιά, ας τον προτείνουν.

Στο μεταξύ, μπορείς να ξεκινήσεις ρωτώντας -> κτηνιάτρους στη Λέσβο <- και στη συνέχεια κάποιους που έχουμε παρουσιάσει εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
 
Καλημέρα.
πτηνίατρο με γνώσεις στα καναρίνια
Αρκετοί φίλοι στέλνουν ταχυδρομικώς κουτσουλιές για εξέταση (αρκετές αρρώστιες εντοπίζονται με την μικροβιολογική εξέταση) στο παρακάτω εξεταστικό κέντρο
 
Άμα δεν κάνω λάθος είχες αναφέρει και για ένα κοκατιλ πιο παλιά ασθένεια. Τι έγινε με αυτό, πηγές σε κάποιο κτηνίατρος και δεν έμεινες ευχαριστημένη?
[automerge]1630490516[/automerge]
Οκ κάνω λάθος για καναρίνι ήταν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Panosfros Ναι, καναρίνι ήταν. Αυτό τελικά χρειάστηκε εγχείρηση. Έγινε το χειρουργείο αλλά δεν άντεξε το πουλάκι. Τώρα έχω θέμα με ένα αδερφάκι του. Έχει πρόβλημα στα πόδια. Πήγα στον ίδιο γιατρό που είχα πάει το άλλο. Μου είπε ότι είναι ψώρα. Του έβαλε μια αμπούλα, αλλά δεν υπάρχει βελτίωση. Τα πόδια του είναι κόκκινα και έχουν οιδήματα. Δε θέλω να βάλω εδώ φωτό γιατί προτιμώ χωρίς παρεξηγηση να απευθυνθώ κατευθείαν σε ειδικό και να μην χάσω χρόνο με λάθος διαγνώσεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: myr
να στείλω φωτογραφίες και να μου πει τι πρόβλημα υπάρχει
Χωρίς παρεξήγηση, αν θέλεις την γνώμη μου, διάγνωση ασθένειας με φωτογραφία δεν γίνεται.
Όσο έμπειρος και να είναι ο γιατρός στην καλύτερη περίπτωση μόνο διαφορική διάγνωση μπορεί να κάνει.
Η διάγνωση ασθένειας γίνεται μόνο με κλινικά και εργαστηριακά ευρήματα.
 
Δε θέλω να βάλω εδώ φωτό γιατί προτιμώ χωρίς παρεξηγηση να απευθυνθώ κατευθείαν σε ειδικό και να μην χάσω χρόνο με λάθος διαγνώσεις.

Το να βαλεις φωτο εδω στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν θα απευθυνθείς σε ειδικο.
 
Back
Top