Γενικά Ψάχνω εκτροφέα ήμερων παπαγάλων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης alex65
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

alex65

PB New Member
Εγγραφή
14 Δεκ 2023
Μηνύματα
34
Καλησπέρα και πάλι. Θέλω να μου πείτε κάποιους έμπιστους εκτροφής παπαγάλων ημερον που να έχει νορμάλ τιμές. Κατά προτίμηση με προσωπική εμπειρία από τον εκτροφέα.
 
Το 2014 νομίζω είχα πάρει παπαγάλο από το εκτροφείο στην Ορεστιάδα. Βολεύει αρκετά γιατί μένω στον Έβρο. Ήταν αρκετά εξυπηρετικός ο άνθρωπος και συνεχίζω να διαβάζω θετικά σχόλια εδώ ☺️

Τώρα εάν μένετε Αθήνα δεν ξέρω εάν θα άξιζε την ταλαιπωρία που θα περάσει το πουλάκι με ΚΤΕΛ κτλ
 
@alex65 Καλημέρα. Με το μόνκ που είχες αναφέρει τον Φλεβάρη τελικά τι απέγινε? Το κράτησες?πήρες και άλλο όπως είχες σκεφτεί κάποια στιγμή? Νομίζω είχες κάποια επικοινωνία με κάποιον πολύ καλό εκτροφέα μετά την αγορά του πρώτου σου μόνκ.

Thread 'Πώς μπορώ να καταλάβω την ηλικία του Μονκ μου;' https://community.petbirds.gr/threads/Πώς-μπορώ-να-καταλάβω-την-ηλικία-του-Μονκ-μου.48281/
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@φιλομαθης ρωτάω γιατί μου έχει προτείνει ένας καλός από ότι έχω ψάξει εκτροφέας για ανταλλαγή και να συμπληρώσω κάποια χρήματα, ο Άρης εξακοιδης μου πρότεινε την ανταλλαγή, είναι καλός;
[automerge]1712481030[/automerge]
@ianos Αγρίνιο αλλά μπορώ να πάω σχεδόν παντού αν είναι κάπου αλλού ο εκτροφέας
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@MARY58 ο εξακοιδης είναι καλός; Γιατί μου πρότεινε για ανταλλαγή.
 
Καλησπερα. Δεν είναι υποχρεωμένα τα μέλη εδώ να ξέρουν το κάθε εκτροφέα ή να μπορούν να εκφέρουν γνώμη.αλλα ένα απλό search εδώ το επίθετο τουθα βρεις αναφορές(αν έχουν και καμία σημασία) αλλά και γενικά στο internet.
 
Δεν ξέρω. Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα αυτό το ποστ. Όμως δεν ξέρω ούτε τον ίδιο ούτε τον θεματοδότη.
[automerge]1712499987[/automerge]
Πήγαινε να δεις από κοντά την εκτροφή του κ δες την κατάσταση που έχει τα πουλάκια, πριν αποφασίσεις. Κ αν δεν έχεις εμπειρία πήγαινε με ένα φίλο σου που να έχει εμπειρία.
 
@MARY58 οι λόγοι είναι αρκετή, πρώτων δεν είναι ήμερος και ούτε δείχνει συνεργασία ώστε να γίνει, δεύτερον δεν φοράει δαχτυλίδι δεν ξέρω την ηλικία και δεν θέλω να δώσω έξτρα χρήματα για γιατρούς.Τρίτον έχω την εντύπωση πως δεν είναι πολύ υγείες, ο εξακοιδης είναι και κτηνίατρος αλλά με πολλές γνώσεις στους παπαγάλους οπότε μπορεί να βοηθήσει. Τέταρτον εκεί που θα πάει θα έχει παρέα αλλά Μονκ και θα είναι ποίο χαρούμενος.
[automerge]1712524368[/automerge]
@φιλομαθης φίλε δεν ανάγκασα κανέναν να γράψει εδώ ονόματα. Απλά ρωτάω γιατί θέλω να ξέρω, επίσης δεν μου δίνετε η δυνατότητα να δω το εκτροφείο από κοντά πριν γίνει η ανταλλαγή, είναι πολύ μακριά από εμένα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@alex65 καλημέρα.
Από τους εκτροφείς που σου ανέφερα στο ποστ μου #8 θα έπαιρνα πουλάκι με κλειστά μάτια, αλλά για αυτόν που ρωτάς, όπως σου έχω πει, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Μπορεί κάλλιστα ναναι κ εκείνος αξιόλογος εκτροφέας. Στην θέση σου θα πήγαινα από κοντά παρά την απόσταση. Δες το σαν επένδυση για να εξασφαλίσεις ένα υγιές πουλάκι κ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με το καλό να το αποκτήσεις κ περασετε μαζί πολλά χρόνια με χαρά κ υγεία. Κ ελπίζω το μονκακι που έχεις να γίνει καλά αν εχει θέμα κ να έχει καλή ζωή.
 
  • Like
Αντιδράσεις: alex65
Back
Top