Γενικά Ψάχνω εκτροφέα καρδερίνων στα Γιάννενα ή έστω κοντά

jimmidedos

PB New Member
Εγγραφή
28 Σεπ 2014
Μηνύματα
39
Πόλη
Πάτρα
υπάρχει κανένας εκτροφέας καρδερίνας στα Γιάννενα ή έστω κοντά κατα προτιμηση!
 
σε ενδιαφερει για major η balcanika. Γνωριζω καποιον που αγορασα εγω τις δικες μου περισυ. Εχει απο τα καλυτερα αιματα στην ελλαδα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: adreas
Βασικά Βασίλη δεν με πολυ ενδιαφέρει το είδος της είτε είναι balcanika είτε major... (και δεν γνωρίζω καλα το κάθε είδος).. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω πληροφορίες...
 
κάπου είδα γραμμένο ότι οι balcanika κελαηδούν καλύτερα... Ενώ οι major χρωματικα είναι καλύτερες! Πάντως όποιος γνωρίζει κάποιον να μου στείλει καμιά πληροφορία παρακαλώ.
 
Αν μιλαμε για μειτζορ εκτροφεων στα γιαννενα να εχεις στην ακρη τουλαχιστον ενα 300αρι για καθε αρχεγονο.
Οσο αναφορα το κελαιδισμα που ζουν ο μειτζορ και που οι μπαλκανικα; Οι μειτζορ βγαινουν κατα πλειοψηφια απο παραμανες ενω οι μπαλκανικα απο φωλια δεντρων.
 
Μάλιστα... Ευχαριστώ Γιάννη...Φαντάζομαι τα μικρά δεν θα είναι τόσο ακριβά!
 
Τι ποσόν έχεις στο μυαλό σου να διαθέσεις; Γιατί αν σε πιάσει ο ''γάτα'' εκτροφέας στο μπλα μπλα, θα τα σκάσεις και μετά θα τα κλαις, ενώ το πιθανότερο είναι το πουλάκι να ταξιδέψει σε τόπο χλοερό.
Πρώτα ρώτα-άκου-μάθε-ενημερώσου και μετά προχώρα σε αγορά.
Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται..
 
Όντως Νίκο υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκτροφείς, αλλά θα το ψάξω πρώτα ήδη ρώτησα και στην Πάτρα αν δεν βρω κάτι στα Γιάννενα θα πάρω απο εκεί..
 
Kοίτα, στα Γιάννενα (όπως σου έγραψαν τα παιδιά)γνωρίζουμε, αλλά αυτοί που ξέρουμε κυρίως ασχολούνται με τις major ... Που είναι πιο μεγαλόσωμες, πιο εντυπωσιακές στο μάτι, αλλά από φωνή κορμάρα..
Τώρα για την Πάτρα, θα πάρω το θάρρος εγώ, στείλε ένα pm στον @dimitris_patra μήπως και έχει κάτι η να σου δώσει η να σου προτείνει.
 
Back
Top