Γενικά Ψάχνω εκτροφέα μπάτζι για αγορά πρώτου παπαγάλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mitsaki7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mitsaki7

PB New Member
Εγγραφή
27 Μαϊ 2023
Μηνύματα
40
Γεια χαρά! Αποφάσισα να υιοθετήσω ένα παπαγαλάκι για πρώτη φορά. Κατά την έρευνα μου εντόπισα το forum σας και ήδη έμαθα πολλά χρήσιμα. Καταλήγω σε Μπάτζι καθώς διάβασα πως είναι κατάλληλο για πρωτάρηδες (εάν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο, ευχαρίστως). Απ'ότι κατάλαβα είναι καλύτερα να απευθυνθώ σε εκτροφέα. Υπάρχει κάποιος στη Θεσσαλονίκη; Δεν θα ήθελα π.χ. να μου το στείλουν. Θέλω να το δω από κοντά πριν καταλήξω.
 
@MARY58 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να δω τις συνθήκες διαβίωσης. Υπερβάλλω; Εάν δυσκολευτω να βρω κάτι εδώ, θα μπορούσα να πάω εγώ στο Κιλκίς.
 
@mitsaki7 δεν υπάρχει υπερβολή όταν επιλέγουμε ένα πουλάκι. Κ ο @Geokilkis είναι από τους αξιολογότατους εκτροφείς με έψιλον κεφάλαιο που ξέρω στο φόρουμ. Όπως κ ο @μιχαλης91 κ ο @jk1980 . Αυτό με την Θεσσαλονίκη μόνο δεν ξέρω αν γίνεται.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@MARY58 ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά σας λόγια. Όπως στην αρχή της εκτροφικής μας προσπάθειας έτσι και τώρα δεν έχουμε κάνει ούτε ένα βήμα πίσω ως προς τις αρχές μας.
Στο θέμα της ανάρτησης τώρα. Επειδή έχω ξεκινήσει την εκτροφή και μεγαλύτερων ειδών, έχω κρατήσει μερικά ζευγάρια από μικρούς παπαγάλους αλλά σταμάτησα την αναπαραγωγή τους. Την αναπαραγωγή μικρών παπαγάλων την έχω μεταθέσει σε φίλο - συνεργάτη ωστόσο δεν έχει κάποιο διαθέσιμο αυτή τη περίοδο.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω.
 

Σχετικά θέματα

Back
Top