Ασθένειες Ψάχνω εκτροφέα μπάτζι για να πάω το μπάτζι μου να το δει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης MairiLou
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Athina
Καλησπέρα θα ήθελα να βρω εκτροφέα μπατζι να πάω το πουλάκι να το δει κ θέλω να πάρω ένα ακόμη να έχεις παρέα ευχαριστώ

Γιατί δεν το βλέπω πολύ καλά κ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα γενικά για τα μπατζι

Νομίζω ότι πρέπει πια να επικοινωνήσουμε στον κόσμο έξω από το PetBirds τη διαφορά των ιδιοτήτων "Εκτροφέας", "Γνώστης", "Ειδικός". Είναι επείγουσα ανάγκη πλέον και δεν γίνεται να το αναβάλλουμε άλλο.

Ποιός από όλους είναι κατάλληλος για αυτό έγραψα εδώ για να μάθω

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@MairiLou αν δεν είναι καλά κατάλληλος είναι ο πτηνιατρος και όχι ο εκτροφεας.
Εδώ υπάρχει μια λίστα και μπορείς να βρεις ποιος απ'ολους σε βολεύει

Ποιός από όλους είναι κατάλληλος για αυτό έγραψα εδώ για να μάθω
Η ερώτησή σου γίνεται πλέον συχνά επειδή δυστυχώς επικρατεί μία γενική σύγχυση στους χώρους μαζικής διαδικτυακής επικοινωνίας για το ποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για κάθε περίπτωση. Ένας εκτροφέας είναι κάποιος που αναπαράγει πουλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κτηνιατρικές γνώσεις ή μπορεί να κάνει διάγνωση και να δώσει θεραπεία.

Αν το πουλάκι σου δεν φαίνεται καλά, ο σωστός άνθρωπος για να το αξιολογήσει είναι ένας κτηνίατρος με ειδίκευση στα πτηνά. Αν πάλι θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα μπατζι γενικά, υπάρχουν πολλοί έμπειροι ιδιοκτήτες και γνώστες που μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάρεις σωστή και τεκμηριωμένη πληροφόρηση είναι εδώ, στο PetBirds Forum, όπου βρίσκονται άνθρωποι με βαθιά γνώση στα πτηνά και μπορούν να σε κατευθύνουν υπεύθυνα.

Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις τι ακριβώς σε προβληματίζει με το πουλάκι σου, ώστε να σε βοηθήσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Back