Φροντίδα Ψάχνω καινούριο κλουβί για Ringneck

christina07

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2020
Μηνύματα
1.213
Πόλη
Κομοτηνή
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κλουβι για τον μικρό μου Ricky. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κλουβια,site και τιμές καθώς θα με ενδιέφερε και η αγορά κάποιου μεταχειρισμένου(Αν γνωρίζετε κάτι).
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
 
@ianos ευχαριστώ για το ενδιαφέρον απλά δεν μου ανοίγει τις περισσότερες σελίδες ώστε να τα δω και επίσης οι διαστάσεις είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχω, θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο τώρα που μεγαλώνει και το μικρό μου.
 
Παιδιά καλησπέρα άρχισε να με προβληματίζει το κλουβι το οποίο αγόρασα για το μικρό μου Ringneck. Το κλουβι είναι αυτό, σε γκρουπ στο εξωτερικό όλοι έπεσαν να με φάνε γιατί είναι «μικρό», άλλοι μου είπαν για το χρωμα, άλλοι γιατί είναι γωνία. Παρακαλώ θέλω την γνώμη σας!

prevue-hendryx.webp
 
Eγω που έχω μεγάλο κλουβι δεν το χρησιμοποιεί όλο, σπανίως κατεβαίνει κάτω οπότε οριζόντια ο χώρος είναι αρκετός και λόγω σχήματος δεν κτυπάει άσχημα στο ματι
Το χρώμα ασημι η άσπρο; οκ φωτεινό είναι, αν ο τοιχος είναι ανοικτοχρωμος θασαι μια χαρα
 
Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα γωνιακά κλουβιά λόγω του περιορισμένου χώρου που προσφέρουν στο πουλί. Πιάνουν λιγότερο χώρο στο σπίτι αφού ευκολότερο τα τρυπώσεις σε μια γωνία αλλά δεν τα λες ερύχωρα. Τι διαστάσεις έχει;
 
@Φοίβος Ειλικρινά προσπάθησα πολύ να βρω ένα κλουβι που να βολεύει να μου αρέσει να αξίζει τα λεφτά του και να έχει όσα πράγματα θέλω και είναι το μοναδικό που τα καλύπτει όλα. Έχει διαστάσεις 94x63x160.
 
Back
Top