Φροντίδα Ψάχνω κλουβί από εξωτερικό για African grey

eddiedimitris

PB New Member
Εγγραφή
1 Αυγ 2008
Μηνύματα
24
Πόλη
Αθήνα
Παιδια καλησπερα. Επειδη ψαχνω κανα 2ωρο τωρα και δεν το βρισκω μπορειτε να μου δωσετε link απο site εξωτερικου που πουλουν κλουβια για αφρικανικους γκρι και στελνουν και Ελλαδα;
Ευχαριστω
 
Απο εξωτερικού δεν έχω ψάξει αλλά έχω δει ένα πολύ ωραίο της Ελληνικής εταιρείας Donald. Βέβαια αυτοί συνεργάζονται μόνο με εμπόρους αλλά αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιον πετσοπά.
 
Επειδη εψαξα παρα πολυ κι εγω πριν λιγο καιρο, απο Αγγλια δεν εστελνε κανεις στην Ελλαδα. Το μονο site που βρηκα μετα απο προταση αλλου μελους που ειχε αγορασει απο εκει, απ'οπου και τελικα το παρηγγειλα, ηταν ενα απο Γαλλια. 😉 Πρεπει ομως να μπορεις να συννενοηθεις στα γαλλικα διοτι δεν ξερω αν γνωριζουν αγγλικα. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις στελνοντας ενα e-mail.

Cage pour perroquet? Vous trouverez + de 50 mod?les! - cage perroquet, Arbres a Chats
(Αυτο που πηρα εγω πριν μερικους μηνες, λεγεται King δεν υπαρχει πλεον στον καταλογο τους στις διαστασεις που το πηρα, εχει ομως 2 παραπλησια, αλλα μπορεις να το δεις στο αλμπουμ στο προφιλ μου)

Δεν μας ειπες ομως σε τι στυλ θελεις να ειναι το κλουβι που ψαχνεις; Κατι σαν αυτα του λινκ?
 
Καταρχας σας ευχαριστω και τους δυο για τη βοηθεια.
Εχω εναν αφρικανικο γκρι απο μωρο και τωρα που εχει φτασει 7 μηνων λεω να τον βαλω σε κατι πιο μεγαλο ωστε να μπορει να κινειται. Επισης καλο ειναι να εχει στο επανω μερος του και το ξυλο με τις ταιστρες ωστε να καθετε εξω.
Εσυ εμεινες ευχαριστημενος απο αυτο το site; Ποσες μερες τους πηρε να το στειλουν το κλουβι;Ειναι απαραιτητο να μιλησεις μαζι τους δεν αρκει η παραγγελια;
 
περίπου 15-20 μέρες ανάλογα έχω πάρη 3 φορες μεγάλες κλούβες και πάντα σκίζεται για το καλύτερο



ναι αγγλικά κανονικά καλές τιμές και αυτό που μου έχει εντυπωσιάσει η εξυπηρέτηση
 
Εγω εμεινα ικανοποιημενος, μου ειπε σε 10 μερες θα το εχω και σε τοσο ηταν εδω. Ηθελα καποιες διευκρινησεις σχετικα με τα εξοδα μεταφορας και ρωτησα και καποια πραγματα για τον τροπο πληρωμης διοτι δεν χρησιμοποιω πιστωτικη οποτε χρειαστηκε να μιλησω, να γραψω μαλλον στα γαλλικα. :) Παντως να προτιμησεις τετοιας ποιοτητας κλουβια με μεγαλη πορτα και ευρυχωρα, ειναι κατα τη γνωμη μου καλυτερα απο αυτα που συνηθως βλεπουμε εδω.
 
Πηρά το Σάββατο ένα κλουβί αρκετά μεγάλο για ζακο αλλά είχε και μεγαλύτερο (180Χ165Χ95 ελπίζω να μην κάνω λάθος στις διαστάσεις )
Ο δικός μου το έχει λατρέψει (όχι ότι θέλει να κάθετε μέσα)
Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω περισσότερα στοιχεία.

Μια ετικέτα μέσα έγραφε ότι παράγετε και συσκευάζεται για την PET CAMELOT
 
Back
Top