Αγορά Ψάχνω μεταχειρισμένο κλουβί για παπαγάλο Κοκατίλ

Νανούκα

PB New Member
Εγγραφή
24 Μαρ 2015
Μηνύματα
31
Καλησπέρα,
ψάχνω κλουβι για κοκατιλ.
Αν υπάρχει εντός Αττικής θα ηταν τελεια, ώστε να το παραλάβω η ίδια.. Και αναζητώ σε καλή τιμή μιας και τα οικονομικά μου δεν ειναι ιδανικά αυτη τη στιγμή.

Ευχαριστω :)
 
Είναι όμως αυτό Σούλα, κατάλληλο για κοκατίλ; Ρωτώ διότι δεν έχει ύψος, δεν έχει κάγκελα, έστω σε μια πλευρά οριζόντια ώστε να ανεβαίνει και οι πόρτες του είναι κάπως μικρές καθώς και το βάθος πλάτος του.
 
Ειναι πολυ βολικη, εγω τη χρησιμοποιω αυτη τη ζευγαρωστρα και την εχω βολευτει παρα πολυ. Και ευρυχωρη και με μεγαλες πορτες, μπορεις να διαμορφωσεις το χωρο μεσα αρκετα με παιχνιδια, κλαδια κτλ. Και τελος πολυ βολικη και στο καθαρισμα.
 
Είναι όμως αυτό Σούλα, κατάλληλο για κοκατίλ;

το παρακάτω κλουβί είναι αυτό που συστήνεται συνήθως για ένα κοκατίλ
αν δεις εκτός από το ύψος, δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στις διαστάσεις.
(έχω χρησιμοποιήσει την κλασική 60 ζευγαρώστρα για φιλοξενούμενο κοκατίλ και δεν είχε κανένα πρόβλημα).
 
Ακριβως σ αυτο το στυλ ψαχνω.. Το υψος του κλουβιου που βρισκεται ο παπαγαλος αυτη τη στιγμη στη Γερμανια, ειναι 70cm, δηλαδη σαν κι αυτο που δειχνει το λινκ σας.
 
Ακριβως σ αυτο το στυλ ψαχνω.. Το υψος του κλουβιου που βρισκεται ο παπαγαλος αυτη τη στιγμη στη Γερμανια, ειναι 70cm, δηλαδη σαν κι αυτο που δειχνει το λινκ σας.

Εγω οπως ειπα και πριν το χρησιμοποιω και με εχει βολεψει παρα πολυ! Αν εχει μαθει σε παρομοιο κλουβι το πουλακι θα του ειναι μια χαρα!
 
Συνηθως τα κλουβια σκουριαζουν στις ενωσεις και τα θεωρω αναλώσιμα, γνωμη μου δωσε κατι παραπανω και παρε καινουργιο,θα σου κρατησει σιγουρα περισσοτερο! Με 50 ευρω παίρνεις σουπερ , απλως με λιγοτερα μικραινουν οι διαστασεις
 
Back
Top