Αγορά Ψάχνω μωρό κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panos91
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Panos91

PB New Member
Εγγραφή
30 Σεπ 2018
Μηνύματα
11
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για μωρό κοκατίλ, απογαλακτισμένο να μπορώ να το ταΪζω στο στόμα. Βρίσκομαι Αλεξανδρούπολη, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί και σε άλλη πόλη είμαι πρόθυμος. Έχω μεγαλώσει αρκετά κατοικίδια (και πτηνά) και γνωρίζω καλά τον τρόπο και τις ώρες που θα πρέπει να διαθέσω.
 
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Πριν πάρεις το πουλάκι καλό θα ήταν να σκεφτείς (μιας και διάβασα ότι σπουδάζεις) αν θα έχεις το χρόνο, το χώρο αλλά και την μελλοντική πρόβλεψη να αποκτήσεις το πουλάκι. Μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να ξοδέψεις σε μόνιμη βάση αρκετές ώρες μαζί του, αλλά να φροντίσεις και για τη σωστή του διατροφή και ζωή (για παράδειγμα οι ώρες και το μέρος του ύπνου και αρκετά άλλα).
Αν έχεις τις λύσεις σε όλα αυτά και τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις τότε σου εύχομαι με το καλό σύντομα να βρεις το φιλαράκι σου
 
Καλημερα και Καλώς ήρθες! Εγώ χωρίς να είναι ειδικός καθότι και γω πολύ πρόσφατα απέκτησα κοκατιλακι θα σου έλεγα να προσέξεις από που θα το πάρεις. Καλύτερα Όχι από πετσοπ αλλά από εκτροφέα.
 
Καλημερα.
@ErnestoTheParrotlet Ναι ειμαι φοιτητης και δεν εχω ολη τη μερα ελευθερη αλλα δεν μενω και μονος μου οποτε ακομα και τον χρονο που θα λειπω θα εχει παρεα.
@maxi ψαχνω εν τελη απο εκτροφεα διοτι σε πετ σοπ που εψαξα μωρο απογαλακτισμενο ειδικα εδω Αλεξανδρούπολη δεν βρηκα κατι.
Ευχαριστω πολυ!
 
Καλημερα.
@ErnestoTheParrotlet Ναι ειμαι φοιτητης και δεν εχω ολη τη μερα ελευθερη αλλα δεν μενω και μονος μου οποτε ακομα και τον χρονο που θα λειπω θα εχει παρεα.
Tέλειο το οτι δε θα μενει μονο του στιγμή. Με το καλό λοιπόν να το δεχτείς.
 
Back
Top