Αγορά Ψάχνω να αγοράσω κοκατίλ ήμερο

Xrisi9025

PB New Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2020
Μηνύματα
109
Πόλη
Σαντορίνη
Καλημέρα ομάδα χρόνια πολλά απο μενα κ την Πιπη μου,υγεία εύχομαι σε όλους στην οικογένεια κ στα υπέροχα κατοικίδια σας(παιδιά σας).Ψάχνω να αγοράσω κοκατιλ ήμερο για να έχει παρέα ή μικρή μ.Λογω εγκυμοσύνης νοιώθω ότι δεν της αφιερώνω χρόνο όπως πριν γιατί κοιμάμαι πολλές ώρες κ οταν ερθει το μωρο δεν θα το αντεξω να την βλεπω μονη.Συν ότι κάποιος στην γειτονιά έχει κοκτιλ κ βλέπω πως κάνει όταν το ακούει.Θα θελα να χει παρέα.Υπαρχει κάποιος που εκτρέφει στο πειραια σε σωστές συνθήκες κ με αγαπη?Γνωρίζετε κάτι?
 
@Xrisi9025 Λοιπόν πρώτα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην το δεχθεί. Όσο από εκτροφείς γνωρίζω έναν τον https://tapapagalakia.webnode.gr/ στο site του θα δεις το κινητό και θα τον πάρεις τηλέφωνο.,
 
@Ledagcc Υπάρχει περίπτωση να μην έχει ανάγκη από συντροφο δλδ?Θα τα βάλω ξεχωριστά πρώτα.αν κ όταν ακούει του γείτονα κάνει τον ήχο κ την κίνηση όταν θέλουν να ζευγαρώσουν τα θηλυκά.
 
@Xrisi9025 Καταρχάς εάν το πάρεις πρέπει να το βάλεις καραντίνα 40 μέρες σε διαφορετικό δωμάτιο. Μόλις περάσουν αυτές οι μέρες θα πλησιάσεις τα δύο κλουβιά το ένα δίπλα στο άλλο. Εάν δεις οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά θα τα χωρίσεις εάν όμως τα πηγαίνουν πολύ καλά μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο κλουβί. Εφόσον θες να πάρεις αρσενικό από ότι κατάλαβα θα πρέπει να αυξήσεις τις ώρες ύπνου σε 12-14 για να μην έχεις αυγά.
 
@Ledagcc συγνώμη αν γίνομαι κουραστική με ερωτήσεις αλλά πρέπει να μάθω. Γιατί 40 μέρες?
[automerge]1650953922[/automerge]
@Ledagcc 12 ώρες σίγουρα κοιμάται η πιπη μ.εχω πρόγραμμα για να μην έχει έλλειψη υπνου
 
@Xrisi9025 Δεν γίνεσαι καθόλου κουραστική! Πρέπει να μείνει καραντίνα ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν είναι άρρωστη. Τόσες μέρες τα βάζουμε γιατί τα πουλιά κρύβουν πολύ καλά τις ασθένειές του.
 
@Ledagcc Αν είναι έτσι θα το κάνω για την ασφάλεια κ των δύο. Ποια είναι η γνώμη σας να μ το στείλουν?είναι safe?Γιατί μένω σαντορινη κ ελεγ να το πάρω εγώ μέχρι την Πέμπτη που θα μαι σαλαμινα.
 
@Xrisi9025 Δεν ξέρω αν κάνει αποστολές. Επίσης θα πρέπει να πληρώσεις και κάποιο επιπλέον κόστος συν ότι το πουλάκι μπορεί να στρεσαριστεί περισσότερο από ότι με το αυτοκίνητο. Εάν έχεις κάποιον ο οποίος μπορεί να πάει να το πάρει θα ήταν καλύτερα.
 
Back
Top