Αγορά Ψάχνω να αγοράσω Zako και Cockatiel

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Giwrgosss
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Giwrgosss

PB New Member
Εγγραφή
8 Αυγ 2017
Μηνύματα
2
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Ψάχνω να αγοράσω ένα από τα δυο πουλιά αρσενικό ΖΑΚΟ απογελακτισμενο έως 400€ η cockatiel λευκό απογαλακτισμενο... έχω πολύ αγάπη για τους παπαγάλους, διαθέτω ήδη ένα ριγκνεκ γκρι και ψάχνω για δεύτερο μέλος έτσι στην οικογένεια...
 
Το ενα με το αλλο εχει μεγαλη διαφορα σε ολα! Πως διαλεξες αυτα τα ειδη;
 
Αν και εχεις παπαγαλο θα πρεπει να σου πω, αν κ μπορεις να το ξερεις οτι τα ζακο ειναι πουλια που δενονται με τον ιδιοκτητη και σε πιθανη παραμεληση παθαινουν καταθλιψη,ξεπουπουλιαζονται ανεπανορθωτα κλπ!
Θελουν περισσοτερο χρονο ενασχολησης, απο τα κοκατιλ και προφανως μεγαλυτερα εξοδα συντηρησης σε τροφη και παιχνιδια, καθως και μεγαλυτερο κλουβι!
Ακομα η τιμη συμφωνα με τα οσα εχω δει σε αγγελειες ειναι λιγο χαμηλοτερη οποτε θα χρειαστει μαλλον να ψαξεις αρκετα
Συνηθως ξεκινανε απο τα 500 και επειδη δεν ειναι σε πληθωρα η τιμη δυσκολα πεφτει!
Μιλαω παντα για ερασιτεχνες απο fb και χρυση ευκαιρια αφου οι εκτροφεις διατηρουν τις τιμες τους στα 500+
Καλη αγορα σε οτι βρεις!
 
δυο διαφορετικα ειδη παπαγαλου. μπορω να σου πω για τον ζακο δυο λογια απο δεκαπενταετη εμπειρια. Για εμενα προσωπικα δυσκολες προσωπικοτητες με απετησεις. Πολη παρεα, ουσιαστικη ενασχωληση, απιστευτη φιλοι, δεν σε προδιδουν ποτε, θελουν να ειναι συνεχεια μαζι σου. Θελουν αρκετη μελετη πριν αποκτηθουν, πρεπει να εισαι συγουρος για το προγραμα σου κ. Α πολλα. Οταν θα νοιωσουν παραμελημενη θα το καταλαβης πιστεψεμε. το ποσο των 400 ευρω μαλλον μικρο. ελπιζω να μην σε κουρασα. Θα μπορουσα να σου γραψω και για διατροφη αλλα θα σου ευχησω υπευθηνη σκεψη και αποφαση.
 
https://www.facebook.com/konstantinos.meretakis Σου προτεινω ανεπιφύλακτα τον κωστα μερετακη ειναι απο τους καλυτετρους σε ολη την ελλαδα εχω παρει πολλα απο αυτον και ολα βγηκαν τελεια
Δεν τον ήξερα, ευχαριστούμε πολύ!
Μας λες ποια είδη παπαγάλων-πουλιών εκτρέφει για να τον προτείνουμε; Επίσης στέλνει πανελλαδικά; Πως με το ΚΤΕΛ;
 
Εκτρεφει ολα τα ειδη παπαγαλων. Εγω εχω παρει απο αυτον ενα κοκατιλ για μενα, ενα μπαραμπαντ για τον ξαδερφο μου και παρήγγειλα αλλο ενα κοκατιλ τωρα. Στελνει πανελλαδικα με το κτελ!
 
Back
Top