Γενικά Ψάχνω ολόλευκο κοκατίλ για να το ζευγαρώσω με λευκό

ilias_panagiotou

PB New Member
Εγγραφή
21 Ιαν 2019
Μηνύματα
13
Γειά σε όλους ψάχνω όλο λευκό άσπρο κοκατιλ να το κάνω ζευγάρι. Έχω μια θηλυκιά λευκή. Και ένα παρδαλός ζευγάρι που δεν την θέλουν καθόλου. Για αυτό θέλω και το λευκό αρσενικό. Την ιστορία με το άλλο ζευγάρι το έγραψα και παρα κάτο.
 
όλο λευκό άσπρο κοκατιλ να το κάνω ζευγάρι. Έχω μια θηλυκιά λευκή
Μείνε σε αυτό που σου λέει ο Ανέστης εδώ. Είναι σημαντικό.
Δεν είναι σωστό να ζευγαρώσεις 2 ολόλευκα κοκατίλ.
Αν έχεις απορίες σχετικά με αυτό το θέμα, μπορείς να ρωτήσεις.
 
Μείνε σε αυτό που σου λέει ο Ανέστης εδώ. Είναι σημαντικό.

Αν έχεις απορίες σχετικά με αυτό το θέμα, μπορείς να ρωτήσεις.
Υπάρχει κάπου κάτι να διαβάσω πάνω σε αυτό; Το πώς ζευγαρώνουν,ράτσες, πως είναι η νομοθεσία πάνω σε αυτό δαχτυλίδια κτλπ
 
δεν ζευγαρωνουμε δυο ολολευκα πουλακια μαζι! στο ειπα κ στο αλλο σου θεμα! Δε θα βγουν σωστα πουλακια, αλλα πιθανοτατα ασθενικα και οχι οπως πρεπει! Με οχι τοοσ καλο φτερωμα, μικροτερα, με καραφλα κτλ!
 
Για να πάρεις μια ιδέα σχετικά με τη γενετική των κοκατίλ διάβασε αυτή τη σελίδα, τα λέει απλά. http://www.multiscope.com/hotspot/articles/cockatiel_genetics.htm

Σχετικά με τα λευκά τα κύρια προβλήματα στα έγραψε ο Ζάχος
.. με οχι τοοσ καλο φτερωμα, μικροτερα, με καραφλα
Τα ολόλευκα κοκατίλ δεν είναι η φυσική μορφή και έχουν προκύψει απο αιμομικτικές διασταυρώσεις αρχικά και καλό είναι να αποφεύγονται τα ζευγαρώματα 2 λευκών πουλιών είτε αλμπίνο είτε όχι ή δύο λουτίνο (κίτρινο).

Γενικά είναι καλό να διαβάσεις αρκετά για την αναπαραγωγή. Το ότι έχουμε στα χέρια μας ζώα που αναπαράγονται εύκολα δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώκουμε/επιτρέπουμε την αναπαραγωγή τους αν δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι απο θέμα γνώσεων να χειριστούμε βασική γενετική αρχικά ή λοιπά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία. Και πίστεψέ με είναι πολλά.
 
Back
Top