Ασθένειες Ψάχνω πτηνίατρο για το lovebird μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης NickGr8
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

NickGr8

PB New Member
Εγγραφή
14 Μαϊ 2020
Μηνύματα
34
Πόλη
Αθήνα
Ψαχνω πτηνιατρο για το lovebird μου κοντα στις περιοχες Αγια Παρασκευή, Χαλανδρι, Παλληνη και Βριλήσσια οτι πιο κοντινο υπαρχει σε αυτες τις περιοχες. Τιποτα το ανησυχητικό εναν απλο ελέγχω για οτιδηποτε και εναν τεστ για να δουμε αν ειναι αρσενικο η θυληκο και αν γινεται να μαθουμε και την ηλικια του(δεν φοραει δαχτυλίδι)
 
@ianos τα εχω κοιταξει και δεν βρηκα κατι που να ειναι και πολυ κοντα στην περιοχη μου γιαυτο ρωτησα σε ξεχωριστο θεμα μηπως καποιος ξερει καποιον που δεν αναφερεταισ την λιστα
 
@Tony Forpus φθηνοτερα απτο να παω σε εναν πτηνιατρο. Μου ειπαν οτι χρειαζεται τεστ DNA αλλα περα απο αυτο οτι μου πει ο πτηνιατρος επισης θα ηθελα να του κανω και ενα τσεκ για να δω οτι ολα ειναι οκ
 
@Stavros Με βολευει παρα πολυ θα δω σε λιγο τις κριτικες απο κατω κατα την γνωμη σας ειναι ενας καλος χωρος ωστε να τον επισκεπτομαι για οτιδηποτε χρειαστω και να παρω και καποιες συμβουλες;
 
@NickGr8

Δες τα σχολια και παρε τηλεφωνο να μιλησεις με τον συγκεκριμενο ανθρωπο που αναφερεται.
Δεν ειναι ο τυπικος πτηνιατρος που κλεινεις ραντεβου και πας, μακαρι να καταφερεις να σε δεχθουν αν και το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο.

Εχω να προτεινω πτηνιατρους αλλα δεν ειναι στην περιοχη σου και κατα δευτερον θα πρεπει να βαλεις βαθιά το χερι στην τσεπη γι αυτα που εχεις στο μυαλο σου να κανεις δυστυχώς!
 
Στην περιοχη σου υπαρχει πτηνιατρος που ειναι στο ιδιο τιμολογιο και με αμφιλεγομενες αξιολογησεις.

Για να σου δωσω να καταλαβεις, αν πας εδω σε εναν πτηνιατρο και ζητησεις τεστ DNA θα παρει το δειγμα και θα το στειλει σε καποιο διαγνωστικο κεντρο του εξωτερικου.
Αυτο θα σου κοστισει γυρω στο 50ευρω.
Αν στειλεις εσυ το δειγμα ειναι 9.50ευρω το τεστ + 5ευρω τα ταχυδρομικα.
 
@Tony Forpus Ηθελα να του κανω και ενα γενικο τσεκ θα μπορουσα να παρω να ρωτησω σε καποιο τοπικο κτηνιατριο αν εχουν πτηνιατρο αν μπορουν με λιγα λογια να τον εξετάσουν. Ποσο θα πηγαινε η εξέταση στο περιπου σε ενα τοπικο κτηνιατριο και ποσο στον πτηνιατρο στην Λυκόβρυση που ανεφερα παραπανω. Οσο για το τεστ αν ειναι να γλιτωσω τοσα λεφτα θα με ενδιέφερε η διαδικασια
 
Ριξε μια ματια εδω


Σε αυτο που σου προτεινε ο Σταυρος γραφω οτι ειναι δυσκολο να σε δεχθουν γιατι δεν ειναι ιδιωτης κτηνιατρος-πτηνιατρος, προκειται για δημοσια υπηρεσια.
Αμφιβάλω αν θα ασχοληθουν να κανουν τεστ DNA και πολυ περισσοτερο αμφιβαλω να σχοληθουν αν τους πας ενα υγιες πουλι απλα για ενα τσεκ.

Γι αυτο στη Λυκοβρυση δεν εχω αποψη.

Γενικα αν πας σε καποιον γιατρο με την λογικη οτι γεια σας ηρθα να κανω ενα check up και θελω και ενα τεστ dna και επιθυμει να σε εκμεταλευτει,θα φυγεις με μεγαλο λογαριασμο.
Γνωμη μου ειναι να καλεσεις 4-5 απο την λιστα να τους πεις τι θελεις και ποιο το κοστος των εξετασεων και της επισκεψης ΠΡΙΝ πας.
 
@Tony Forpus Ανοιξα την σελιδα αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει πως ακριβως στελνω δειγμα απτον παπαγαλο μου. Θα μπορουσα να παρω τηλεφωνο και στα τοπικα κτηνιατρεια η ειναι καλυτερα να ειναι μεσα απο την λιστα;Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο ασχετο εχει να κανει με τον υπνο του ειναι στις μερες προσαρμογης και χθες το βραδυ που τον σκεπασα με ενα σεντονι φοβηθηκε και αγχωθηκε πολυ και σημερα μοιαζει καπως νυσταγμενος το βραδυ τον αφησα λιγο να ηρεμησει και μετα τον ξανα σκεπασα οταν ηταν ετοιμος να κοιμηθει και δεν τον ξανα σκεπασα δεν μπορουσα να δω αν κοιμαται και δεν τον ξανα ξεσκεπασα για να μην τον τρομαξω καποια συμβουλη;
 
Αυτα που υπαρχουν στην λιστα ειναι αυτα που εχουν γνωσεις στα πτηνα.
Δεν εχουν ολοι οι κτηνιατροι γνωσεις. Οποτε αν εχεις καποιο εκτος λιστα υπ'οψιν θα πρεπει να καλεσεις για να δεις αν δεχεται πτηνα.

Οδηγιες για το DNA τεστ εδω

Τον σκεπαζεις γιατι εχει φως στο χωρο που τον εχεις;
 
@Tony Forpus Τον σκεπαζω γιατι εχω 2 τηλεοράσεις στο χωρο λογο του υπολογιστη και καθομαι ως αργα και επισης μην τυχον ξυπνησει πολυ νωρις το πρωι και αρχισει να φωναζει. Τι ωρα πρεπει να ξυπναει περιπου και τι ωρα να κοιμαται το χειμωνα με ανυσηχει λιγο το πως θα κοιμαται απο τοσο νωρις με ολη την οικογενεια ξυπνια.


Θα παρω τηλεφωνο πριν παω να δω αν αναλαμβανει πτηνα και σε τι τιμη μπορει να κανει αυτα που θελω
 

Σχετικά θέματα

Back
Top