Φροντίδα Ψάχνω σακίδιο μεταφοράς και λουράκι για budgie

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης AngieN
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

AngieN

PB New Member
Εγγραφή
28 Σεπ 2021
Μηνύματα
46
Πόλη
Κορυδαλλός
Καλημέρα σας!Έχω ένα μπάτσο.
Ψάχνω σακίδιο μεταφοράς (σαν αυτό της εικόνας) στην Ελλάδα και λουράκι πτήσης στην Ελλάδα..
Επίσης αν υπάρχει και μεταχειρισμένο ,το δέχομαι..
Έχω βρει από το εξωτερικό απλά φοβάμαι μην περάσει τελωνείο..
Αν έχει αγοράσει κανείς από εξωτερικο και δεν έχει περάσει,ας μου ανοίξει τα μάτια..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Συνημμένα

  • IMG_20211018_210012.webp
    IMG_20211018_210012.webp
    49,7 KB · Προβολές: 10
@AngieN
Καλημέρα.
Εδώ έχει τσάντα μεταφοράς.
Επίσης harness aviator εδώ.
 
@Vada
Καλημέραα τα έχω στα υπόψιν μου ,απλά ψάχνω κάτι λίγο πιο οικονομικο, γιατί ανεβαίνει πολύ το μαλλί..αν δεν βρω θα πάρω από αυτό το μαγαζί..
 
  • OK
Αντιδράσεις: Vada
Καλημέρα , έτυχε να δω την συγκεκριμένη τσάντα μεταφοράς πριν λίγες μέρες. Την είχε ένα παιδάκι αγορασμενη από εξωτερικό και μάλιστα έιχε 2 cockatiel μέσα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
Καλημέρα , έτυχε να δω την συγκεκριμένη τσάντα μεταφοράς πριν λίγες μέρες. Την είχε ένα παιδάκι αγορασμενη από εξωτερικό και μάλιστα έιχε 2 cockatiel μέσα.
Ναι είναι πολύ βολική (από ότι λένε) και επειδή έχει το "τζαμί" μπροστά το πουλάκι αισθάνεται καλύτερα,σε σχέση με το "δίχτυ" που έχουν τα άλλα.. και από ότι έχω καταλάβει είναι πιο σταθερό και με λιγότερα κουνήματα σε σχέση με τη μεταφορά με κλουβακι..
 
Δεν εδειχναν τα πουλακια να ενοχλουνται να σου πω την αληθεια αλλα εγω προσωπικα δεν θα τα εβαζα μεσα σε κατι τετοιο. Πολυ στρες για να βγουν εξω για βολτα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: marapo
@HxC το θελω περισσοτερο για την βολτα στην πτηνιατρο...οχι τοσο για βολτες να βλεπουν..για τετοιες βολτες θα την πηγαινω σε ηρεμα μερη και θα της βαζω το λουρακι για να νιωθει πιο ανετα(πιστευω)..
 
  • Like
Αντιδράσεις: HxC
@AngieN εμένα δεν μ αρέσει καθόλου αυτή η τσάντα..ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα,εμένα μου μύρισε και το υλικο της (περίεργα) βέβαια μπορεί να έφταιγε και η ποιότητα. αφού το θέλετε μόνο για την πτηνιατρο κάνουν και τα πιο απλά κλουβάκια κατά την γνώμη μου,ακριβή για μόνο τόση απόσταση. Όσο για το λουράκι το καλύτερο είναι το aviator μόνο αυτό θα εμπιστευόμουν. Βέβαια σε ένα τόσο μικρό πουλάκι δεν ξέρω πως θα τα καταφέρετε (λόγω μεγέθους).https://the-petstore.gr/paixnidia-papagalon/aviator-harness./
 
@christina07 χμμ..θα το λαβω υποψιν μου την κριτικη γιασ την τσαντα...ευχαριστω για το λουρακι ...θα το δοκιμασω και θα δω...θελω να την μαθω απο τωρα που ειναι μικρη (σε κανα μηνα βασικα) και να το φοραει για να βγαινει λιγο εξω...
 
Υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube για το πως να φτιαξεις μονη σου παντως. Αν και βλεπω mini aviator στο link της Χριστινας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: marapo
@AngieN και @HxC ,το αυτοσχέδιο χαρνες μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην αρχή μέχρι να το μάθει,να δεις αν θα το δεχτεί κτλ. γιατί οπωσδήποτε θέλει κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί, στην αρχή δηλαδή αν τα καταφέρετε θα κάνετε βόλτες μέσα στο σπίτι,εκεί ναι,να το κανεις,εμείς 6 μήνες κοντά και ακόμα πηγαίνουμε μέχρι το μπαλκόνι ώστε να συνηθίσει θορύβους και κίνηση. Είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα και εγώ να αρχίσεις με ένα αυτοσχέδιο μόνο για ΕΝΤΟΣ σπιτιού. Αν το δεχτεί και τα πατε καλά μπορείς να αγοράσεις αυτό,υπάρχουν πολλά χειροποίητα στο εμπόριο,διαφορετικές μάρκες και εταιρίες,διαφορα σχέδια,αλλά κατά την γνώμη μου το aviator είναι το ασφαλέστερο,έχει δοκιμαστεί σε αρκετούς παπαγάλους χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Back
Top