4 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης, 1-2 αυγά βρασμένα τουλάχιστον 12 λεπτά, 1-2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
χτυπάς τα τσόφλια με τη ρίγανη και τη βρώμη στο μπλέντερ και έπειτα ρίχνεις τα αυγά σε φέτες και τα χτυπάς διακοπτόμενα (αν δεν το κάνεις διακοπτόμενα η αυγοτροφή θα λασπώσει).
Χωρίζεις το μείγμα σε μερίδες. Κάποιες τις βάζεις στην κατάψυξη σε σακουλάκια πολυμπαγκ. Στο ψυγείο η αυγοτροφή, κλειστή βέβαια, παραμένει κατάλληλη προς βρώση για 2-3 ημέρες.
Τα σακουλάκια από την κατάψυξη τα ξεπαγώνεις αποβραδίς στο ψυγείο