Γενικά Ψάχνω pet shop κοντά στις περιοχές Ν.Ιωνία, Ηράκλειο Περισσό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tripkaos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tripkaos

PB New Member
Εγγραφή
1 Σεπ 2009
Μηνύματα
32
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας...
Δεν ήξερα που να το βάλω και το έβαλα εδώ αν κρίνετε ότι δεν ταιριάζει μετακινήστε το εκεί που πρέπει...
Ψάχνω λοιπόν pet shop κοντά στις περιοχές Ν.Ιωνία,Ηράκλειο και περισσό(για άμεση πρόσβαση)που να έχει κάποια ποικιλία τροφών, σπόρων, κεχρί,sticks και διάφορα άλλα για ζεμπρακια. Οποίος έχει ας ποσταρει διεύθυνσή να ψάξω στο google να το βρω γιατί εδώ που βρίσκομαι 2 pet shop που έχει ο ένας έχει μόνο χύμα η σε σακουλάκια πλαστικά διάφανες(δεν τον εμπιστεύομαι και τόσο πολύ ότι έχει φρέσκα μια τρυπά είναι)και το άλλο δεν έχει τόσο μεγάλη ποικιλία λέω γιαυτό στην λεωφόρο κυμης που είναι...
 
εκι κοντα σου εχεις τα 2 πιο γνωστα e-pet shop που υπαρχουν με μεγαλη ποικιλια προιοντων

kiklos.info/shop6/
( Τηλέφωνο: Ελλάδα : 210 6208283 6979813990 )

Culpret.gr

παρε τηλεφωνο και νομιζω θα μπορεσεις να ψωνισεις και απο τις εδρες τους 😉
 
Συμφωνω με τη Βασιλικη! Επισης εχει κ ενα, λιγο πιο μακρια βεβαια, στο Μαρουσι συνορα με Πευκη... Εχει τα παντα για τα παντα και καλες τιμες... Αν θελεις δ/νση στειλε μου π. Μ.
 
στη ν. Ιωνια στην ιφιγενειας που ειναι το carefur εχει petboom k ζωοφιλια
Aπ αυτα ψωνιζω κι εγω, καλα ειναι, αλλα για πιο ποικιλια πηγαινω στο pet city στην κυμης, στην γεφυρα του Παζαροπουλου VW.:)
 
Εγώ ψωνίζω συνήθως απο ενα pet city επι της Κηφισίας στο Μαρούσι, μετά την Αττική οδό δεξιά...Αλλά έχω παραγγείλει πολλές φορές απο το Kyklos internet shop.. Έχει πολύ καλύτερες τιμές σε όλα. Το κακό είναι οτι πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες για να στα στείλουνε.
 
Back
Top