Γενικά Ψάχνω pet shop που να μπορώ να βρω όλα όσα χρειάζομαι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Γειά σας παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε εδώ η σε προσωπικό μήνυμα ψάχνω ένα pet shop πού να μπορώ να βρω ότι χρειάζομαι κ όχι να κάνω παραγγελίας με ένα είδος κάθε φορά. Θέλω να αγοράσω 1 ανθολουτρο landmarc για τα πουλακια μου _ pellet psitacus _κ elector. Μήπως κάποιος γνωρίζει που θα μπορούσα να τα βρω όλα μαζί
 
τα 4 μαγαζιά που ξέρω που έχουν μεγάλη ποικιλία είναι τα petmat, kanarinokosmos, onlinepet ,k petsamolis. έχω αγοράσει στα 3/4 που ανέφερα (δεν έχω πάρει από το onlinepet, από τα υπόλοιπα 3 μόνο στο kanarinokosmos έμεινα ικανοποιημένος (προσωπική άποψη). Από την άλλη ο σαμολις έχει το κατώτερο όριο για δωρεάν μεταφορικά που είναι μεγάλο θετικό για κάποιον που είναι στην επαρχία. Τώρα μπορείς να μπεις στο καθένα να δεις αν τα έχουν όλα μαζί και σε τι τιμές.
 
Τα προϊόντα της σειράς, αυτά δηλαδή που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των πελατών υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα. Το να βρεις τα ΠΑΝΤΑ σε ένα κατάστημα πάντως, μου φαίνεται αδύνατον.
 
Στο petmat θα βρεις αυτά που αναφέρεις αλλά αν χρειαστείς κάτι άλλο για το μέλλον ρίξε και μια ματιά στο bird market είναι κατάστημα που έχει προϊόντα αποκλειστικά για πουλιά και έχει μεγάλη ποικιλία και σε καλές τιμές.
 
Back
Top