Φροντίδα Ψαχνω κλουβι για ζακο!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης wizart
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

wizart

PB New Member
Εγγραφή
8 Μαϊ 2009
Μηνύματα
4
Πόλη
Αθήνα
Γεια χαρα σε ολους! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και μολις αγόρασα ενα ζακό! Θελω να του αγοράσω ενα πιο μεγαλο κλουβι γιατι αυτο που εχω τώρα (το οποιο μου σύστησε το μαγαζι) απ'οτι εχω διαβασει εδω δεν ειναι και το ποιο κατάληλο για το φιλαρακι μου! Θελω να βρω ενα κλουβι σαν και αυτο http://www.equinecaninefeline.com/catalog/ferplast-expert-80-professional-parrot-cage.html
Αν εχετε να προτείνετε καποιο καταστημα που να εχει τετοιου τυπου κλουβια θα ηθελα να μου το πειτε να παω συντομα γιατι δεν θελω να μαθει σε αυτο το κλουβι που το εχω τωρα!
Σας ευχαριστω πολυ ολους!
 
Ευκολα μπορεις να βρεις τετοιο κλουβακι.
Εχω δει σε πετ στον Πειραια αλλα και σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων.
Καλοριζικος ο καινουργιος σου φιλος!
 
Σε ευχαριστω πολυ! Καιρο ηθελα να αποκτησω αυτο το τοσο εξυπνο και ομορφο ζωακι και ηρθε επιτελους η ωρα! Αν και το χρυσοπληρωσα απο το μαγαζι που πηγα να το παρω και δεν ξαναπαιρνω τιποτα απο εκει! Που εχει pet shop τον Πειραια; Αν δεν επιτρεπετε να μου το γραψεις δημοσια στειλ το μου σε πμ. Οπως επίσης αν μπορεις να μου πεις που εχει καλα μαγαζια για να περνω οτι χρειαζομαι απο εδω και περα! Παντως το φιλαρακι μου το εχω ηδη λατρεψει και εχουμε αρχισει και φτιαχνουμε μια πολυ ομορφη σχεση μεταξυ μας!
 
Καλορίζικο να το χαίρεσαι για πολλά - πολλά χρόνια! Είναι πράγματι απίστευτα, έξυπνα & συναισθηματικά, σε ελκύουν με την ομορφιά, σε σκλαβώνουν με την χάρη, τα λογάκια & τους σκοπούς τους! Σχετικά με το κλουβί, μεγάλη αλυσίδα έχει στο κατάστημα στο Μαρούσι, αλλά και σε συνοικιακά Petshops αν παραγγείλεις, σου το φέρνουν! Αν δε βαριέσαι, ανέβασε foto από αυτό που έχεις ήδη, με το μικρό μέσα -πώς το λένε; Καλή διαμονή, περιμένουμε νέα σας!
 
Back
Top