Φροντίδα Ψαχνω λυση σε ενα προβλημα με το κλουβι

Ariadnh

PB Known Member
Εγγραφή
1 Απρ 2014
Μηνύματα
3.046
Πόλη
Κύπρος
Ψαχνω εδω και πολυ ωρα λυση... Σε ενα θεμα βρηκα αυτο:
Φινίρισμα για τυχών δοντάκια... Με συνέπεια γρατζουνίες στα χέρια!

Το προβλημα μου ειναι τα δοντακια που εμειναν και καθε φορα που βαζω το χερι μου γεμιζω με γρατζουνιες. Η λυση ηταν να μεγαλωσουν οι πορτες και ετσι αρχισαν τα προβληματα.. Μου εφυγε ενα πουλι και καταληξε στο στομα της γατας ☹. Ετσι ξανα εφτιαξα τις πορτες πιο μικρες και να μπαινει μονο το χερι.. Αλλααα τα χερια μου γεμιζαν και παλι γρατζουνιες..

Βρηκα στο φορουμ αυτη την λυση.. Θα ηθελα ομως να μου πειτε μια αλλη λυση που να μην με αναγκαζει να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανιμα... (πειτε μου σας παρακαλω και πως λεγεται).

zevgarostra22.webp
 
έχεις μπλακ & ντέκερ; αν ναι θέλει και τριβείοΈγραφα μαζί σου άκυρη η ερώτηση.
Το καλύτερο βάλε μας μια φωτογραφία μήπως σκεφτούμε και κάποια άλλη λύση
 
Μαριααα... Ολη η προταση σου για μενα ειναι κινεζικα. Εννοεις το ασυρματο τρυπανι;
 
Αυτο το εργαλειο στην φωτο τι ειναι; Εξηγηστε μου πλς..
 
Μαριααα... Ολη η προταση σου για μενα ειναι κινεζικα. Εννοεις το ασυρματο τρυπανι;
το τρυπάνι και αυτό που έχει μπροστά είναι σαν σμυριδόπανο για να τρίβει τέτοιες ανωμαλίες
 
Εχωωω... Σοβαρα; Θα παω αυριο απο τα υλικα οικοδομης.. Να ζητησω σμυριδοπανο; Θα καταλαβουν στην Κυπρο;
 
πρέπει να το πάρεις από μαγαζί που πουλάει το τρυπάνι και να προσαρμόζεται στην εσοχή που βάζεις τα κατσαβίδια και τα άλλα εργαλεία. Το σμυριδόπανο (γυαλόχαρτο ) κυκλοφορεί σε πολλά είδη και ως συνήθως σε φύλλα χαρτιού και έτσι δεν κάνει για την δουλειά σου και για το εργαλείο σου. Πρέπει να πεις ότι θέλεις να τροχίσεις μέταλλο
 
Οποτε καλυτερα να παω σε μεγαλα καταστηματα.. Βρισκω τα παντα εδω μεσα τελικα.. Ευχαριστω ολους. :).. Καλο βραδυ
 
Πάρε μία λίμα. Και οικονομικό και θα ευχαριστηθείς την καλλιτεχνία
 
Έχει σημασία το μέγεθος της προεξοχής που θέλεις να "τριμάρεις". Αν είναι μικρό, μπορεί να γίνει και με μια λίμα όπως σου είπε ο Νίκος. Μια φωτογραφία θα βοηθούσε περισσότερο από την περιγραφή.
 
Αριάδνη όπως σου είπα και στο πμ το συγκεκριμένο εξάρτημα λείανσης που χρησιμοποίησα στην φώτο δεν με ικανοποίησε από θέμα ταχύτητας! Θα φας πάρα πολύ χρόνο για να κάνεις το φινίρισμα που θέλεις! Ότι θα κάνεις δουλειά θα κάνεις δεν το συζητώ αλλά εφοδιάσου με υπομονή !

μετά από κάποια ταλαιπωρία που έφαγα με τον παραπάνω τρόπο, βρήκα την γρήγορη και τέλεια λύση με ένα σβουράκι κοπής! θα ζητήσεις την βοήθεια κάποιου φίλου σου και θα δεις ότι θα γίνει πιο σωστά η λείανση!

zevgarostra25.jpg


zevgarostra27.jpg
 
Καλημέρα.. Το εξάρτημα που λες Αλεξάνδρε το έχει ο γαμπρός μου θα του πω, αν έχει χρονο να το κανει.. Το φοβάμαι για να το κάνω μονη μου..

Για φωτο, μιλάμε για χειροποίητο μεγαλο κλουβι που χωρίζεται σε πιο μικρά κλουβακια, τα οποία έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έκοψα όσο μπορουσα το κουνελοσυρμα με την πέρσα (έτσι το λέμε εμεις, εψαξα στο internet να δω πως το λέτε αλλά δεν το βρηκα. Στην φωτο νομίζω είναι το κοκκινο και το πρασινο εργαλειο. Δεν φαίνονται καλά) αλλά όχι ακρίβειας να μην υπαρχουν δόντια..

Θα δοκιμασω πρωτα λίμα.. Θα βγει ψυχή μου μέχρι να τα κάνω. Αν δω οτι δεν τραβάω, θα απευθυνθω στο γαμπρό μου ή θα αγοράσω το εξάρτημα που μπαίνει στο τρυπάνι.
 
Το πρασινο ειναι κοφτης-πενσα και το κοκινο μητοτσιμπιδο το θεμα ειναι εκανες δουλεια ή ακομα γδερνεις τα χερια σου;:)
 
χαχα. Σημερα εψαξε ο πατερας μου για το εξαρτημα αλλα μαλλον δεν καταλαβε τι ακριβως ειναι.. Θα παω εγω απο βδομαδας να ψαξω.. Σημερα εβαλα γαντια για να κανω την δουλεια.. Μεχρι να μπει το χερι μουουουου.. Εχουμε λιμα αλλα δεν την βρηκα..

Αναγκαστηκα θα κανω υπομονη μεχρι να το αγορασω.. Δεν ρισκαρω να μεγαλωσω τις πορτες γιατι η εικονα του πουλιου στο στομα της γατας δεν φευγει με τιποτα
 
χα χα μεχρι να δεις τι θα κανεις αυτο που θα καταφερεις να κανεις θα ειναι...χαλια τα χερια σου☹
 
Αν εφευγαν δεν θα με ενοχλουσε τοσο πολυ.. Εχω γατες και ειναι δυσκολο.. Αυριο δεν θα βαλω φαγητο οποτε δεν θα χρειαστει να βαλω το χερι μου μεσα.. Μονο αν χρειαστει.. Δευτερα μαλλον θα παω να αγορασω, να λυσω αυτο το προβλημα.. Αν και νομιζω οτι θα βασανιστω πολυ μεχρι να τα κανω ολα..
 
Σημερα τους γεμισα τα παντα.. Τα χερια μου τραβηξαν πολλα.. Και ας φορουσα γαντια. Ας δειξουν κατανοηση για μια μερα..
 
Back
Top