Φροντίδα Ψείρες πουλιών, τι φάρμακο να χρησιμοποιήσουμε;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ariadnh

PB Known Member
Εγγραφή
1 Απρ 2014
Μηνύματα
3.046
Πόλη
Κύπρος
Καλησπέρα.. Ο ξάδελφος μου βρήκε στα κλουβιά, στους τοίχους και γενικά στον χώρο του ψείρες.. Κόκκινες και μαύρες. Όταν είχα το ίδιο πρόβλημα πριν χρόνια είχα φέρει από Αυστραλία ένα φάρμακο και ψέκασα τον χώρο και τα πουλιά.. Εδώ και μήνες προσπαθούμε να φέρουμε το φάρμακο αλλά δεν στέλνουν στην Κύπρο λόγω του ιού. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτό.
Θα ήθελα να μου προτείνετε φάρμακα που έχετε χρησιμοποιήσει και κάνουν όντως δουλειά για να ψεκασει τον χώρο, τα πουλιά και τα κλουβιά. Εγώ τότε θυμάμαι είχα δοκιμάσει τα πάντα και το μόνο που είχε κάνει δουλειά ηταν το συγκεκριμένο φάρμακο. Έχουν περάσει χρόνια οπότε ελπίζω και εύχομαι να υπάρχει τώρα στην αγορά κάποιο αποτελεσματικό φάρμακο.
 
@Ariadnh Καλησπερα και σε σενα! Πριν μερες ειχαμε τα ιδια θεματα με ψειρες! Και σου προτεινω μαθαινωντας απ τα παιδια εδω για το elector! Αυτο υπαρχει η δυνατοτητα να το βρει;ειναι οπως ειπε ο @ΙΩΑΝΝΗΣ@ που με προλαβε 😁 πολυ αποτελεσματικο! Και να ψεκασει ολους τους χωρους κλουβια πουλια ολα μα ολα! Αλλα εφοσον εχουν επεκταθει παρα πολυ απ οτι καταλαβαινω χρειαζονται και επαναληψεις με το elector! Ευχομαι γρηγορα να εξολοθρευτουν οι ψειρες!
 
Back
Top