Akisbet
PB New Member
Καλημέρα οταν κάνουμε προληπτικο ψεκασμο στα πουλακια, ψεκάζουμε κ πάνω σε αυτά;
Αυτό είναι για τις ψείρες ή για κάτι άλλο. Γιατί εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα ένα σοβαρό θέμα μ' αυτές.Καλημέρα οταν κάνουμε προληπτικο ψεκασμο στα πουλακια, ψεκάζουμε κ πάνω σε αυτά;
Αυτό είναι για τις ψείρες ή για κάτι άλλο. Γιατί εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα ένα σοβαρό θέμα μ' αυτές.
Μπορείς να γράψεις την αναλογία Γιάννη σε παρακαλώ και να μας πεις κάθε πότε ψεκάζεις.
Είναι για εξωπαράσιτα και έντομα, είναι ατοξικό. Εγώ ψεκάζω και τα πουλιά εκτός απο τον εξοπλισμό.
Chevi-tren Chevita | PetBirds
Μπορείς να γράψεις την αναλογία Γιάννη σε παρακαλώ και να μας πεις κάθε πότε ψεκάζεις.
Χρησιμοποίησες ποτέ το frontline για να μας πεις τη διαφορά;Όταν ψεκάζω τα πουλιά ακολουθώ την προτεινόμενη από τον κατασκευαστή δοσολογία, 30 ml ανά λίτρο νερού.
Όταν ψεκάζω εξοπλισμό ίσως να βάλω και λίγο παραπάνω.
Χρησιμοποίησες ποτέ το frontline για να μας πεις τη διαφορά;
Ναι, αυτό είναι και χρησιμοποιείται συγκεκριμένα για την καταπολέμηση των παρασίτων που βρίσκονται πάνω στο πουλί.Αυτό που έχω καταλάβει για το frontline είναι ότι είναι πιο δραστικό και για περιπτώσεις όπου έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
Για το χώρο και τα κλουβιά δεν κάνει;Ναι, αυτό είναι και χρησιμοποιείται συγκεκριμένα για την καταπολέμηση των παρασίτων που βρίσκονται πάνω στο πουλί.
Τι προϊόν είναι αυτό το ardap και που το πουλάνε; Εγώ εδώ με τις κότες στο χωριό είμαι όλο το χρόνο στην ψείρα.Για τα κλουβια ναι. Το ιδανικό είναι, όταν κάνεις γενική καθαριότητα και μετακινείς τα πουλιά σε άλλο χώρο, αφού πλένεις και απολύμανεις τα κλουβιά, να τα λούσεις στο τέλος με το συγκεκριμένο προϊόν.
Σχετικά με το χώρο, το καλύτερο νομίζω θα ήταν το ardap. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να απομακρύνεις τα πουλιά από το χώρο για όσο διάστημα αναγράφουν οι οδηγίες, να ψεκάσεις παντού και στη συνέχεια να βάλεις ξανά στη θέση τους τα πουλιά.
Εσύ τουλάχιστο το παραδέχεσαι !Τι προϊόν είναι αυτό το ardap και που το πουλάνε; Εγώ εδώ με τις κότες στο χωριό είμαι όλο το χρόνο στην ψείρα.
Αυτό είναι. Μπορείς να βρεις σε καταστήματα που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα - προϊόντα.Τι προϊόν είναι αυτό το ardap και που το πουλάνε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας