Φάρμακα Ψεκάζουμε και πάνω στα πουλιά με cevitren;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Akisbet
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Βγάλε μόνο τα σκεύη τροφής και νερού και τα υπόλοιπα κανονικό μπάνιο με ένα ψεκαστήρι, συμπεριλαμβανομένων των πουλιών. Προσοχή στα κρυώματα.

Καλημέρα οταν κάνουμε προληπτικο ψεκασμο στα πουλακια, ψεκάζουμε κ πάνω σε αυτά;
Αυτό είναι για τις ψείρες ή για κάτι άλλο. Γιατί εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα ένα σοβαρό θέμα μ' αυτές.

Ναι για ψείρες ειναι! Εγω προληπτικά ψεκάζω το χειμώνα μια φορά το μήνα κ απο την άνοιξη 2 φορές, γιατί εχω κ τα κλουβιά σε μια ξύλινη κατασκευή όποτε τα ψεκάζω όλα

Αυτό είναι για τις ψείρες ή για κάτι άλλο. Γιατί εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα ένα σοβαρό θέμα μ' αυτές.

Είναι για εξωπαράσιτα και έντομα, είναι ατοξικό. Εγώ ψεκάζω και τα πουλιά εκτός απο τον εξοπλισμό.

Chevi-tren Chevita | PetBirds

Είναι για εξωπαράσιτα και έντομα, είναι ατοξικό. Εγώ ψεκάζω και τα πουλιά εκτός απο τον εξοπλισμό.

Chevi-tren Chevita | PetBirds
Μπορείς να γράψεις την αναλογία Γιάννη σε παρακαλώ και να μας πεις κάθε πότε ψεκάζεις.

Μπορείς να γράψεις την αναλογία Γιάννη σε παρακαλώ και να μας πεις κάθε πότε ψεκάζεις.

Όταν ψεκάζω τα πουλιά ακολουθώ την προτεινόμενη από τον κατασκευαστή δοσολογία, 30 ml ανά λίτρο νερού.
Όταν ψεκάζω εξοπλισμό ίσως να βάλω και λίγο παραπάνω.

Όταν ψεκάζω τα πουλιά ακολουθώ την προτεινόμενη από τον κατασκευαστή δοσολογία, 30 ml ανά λίτρο νερού.
Όταν ψεκάζω εξοπλισμό ίσως να βάλω και λίγο παραπάνω.
Χρησιμοποίησες ποτέ το frontline για να μας πεις τη διαφορά;

Χρησιμοποίησες ποτέ το frontline για να μας πεις τη διαφορά;

Δεν το έχω δουλέψει το frontline, και δεν θα ήθελα να το χρειαστώ ποτέ λόγω τοξικότητας.
Αυτό που έχω καταλάβει για το frontline είναι ότι είναι πιο δραστικό και για περιπτώσεις όπου έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Αυτό που έχω καταλάβει για το frontline είναι ότι είναι πιο δραστικό και για περιπτώσεις όπου έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
Ναι, αυτό είναι και χρησιμοποιείται συγκεκριμένα για την καταπολέμηση των παρασίτων που βρίσκονται πάνω στο πουλί.

Για τα κλουβια ναι. Το ιδανικό είναι, όταν κάνεις γενική καθαριότητα και μετακινείς τα πουλιά σε άλλο χώρο, αφού πλένεις και απολύμανεις τα κλουβιά, να τα λούσεις στο τέλος με το συγκεκριμένο προϊόν.

Σχετικά με το χώρο, το καλύτερο νομίζω θα ήταν το ardap. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να απομακρύνεις τα πουλιά από το χώρο για όσο διάστημα αναγράφουν οι οδηγίες, να ψεκάσεις παντού και στη συνέχεια να βάλεις ξανά στη θέση τους τα πουλιά.

Για τα κλουβια ναι. Το ιδανικό είναι, όταν κάνεις γενική καθαριότητα και μετακινείς τα πουλιά σε άλλο χώρο, αφού πλένεις και απολύμανεις τα κλουβιά, να τα λούσεις στο τέλος με το συγκεκριμένο προϊόν.

Σχετικά με το χώρο, το καλύτερο νομίζω θα ήταν το ardap. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να απομακρύνεις τα πουλιά από το χώρο για όσο διάστημα αναγράφουν οι οδηγίες, να ψεκάσεις παντού και στη συνέχεια να βάλεις ξανά στη θέση τους τα πουλιά.
Τι προϊόν είναι αυτό το ardap και που το πουλάνε; Εγώ εδώ με τις κότες στο χωριό είμαι όλο το χρόνο στην ψείρα.

Τι προϊόν είναι αυτό το ardap και που το πουλάνε;
Αυτό είναι. Μπορείς να βρεις σε καταστήματα που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα - προϊόντα.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Στην ουσία η εταιρία δίνει το INS-15 για το χώρο και chevitrenπάνω στα πουλιά κλουβιά. Εγώ το βάζω δεν έχω πιάσει ποτέ ψείρα ψεκάζω κάθε 15 το καλοκαίρι και κάθε 30-40 το χειμώνα πάνω στα πουλιά κλουβιά δεν με νοιάζει αν πάει πάνω σε τροφή η νερό χωρίς να το επιδιώκω βέβαια αλλά είναι τοξικό μόνο για έντομα και όχι στα πουλιά.
ΜΑΡΤΙΟΣ
ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ=Τα επιλεγμένα ζευγάρια στις ζευγαρώστρες
1η VITIN Τροφοδοσία υλικών και ενέργειας για την αναπαραγωγή.
2η VITIN
5η LIVIMUN Δημιουργία υψηλής ανοσίας για να μεταβιβαστεί δια του αυγού στο νεοσσό.
6η LIVIMUN
7η LIVIMUN
10η MULTIVITAMIN EB-12 Προσφορά στη γονιμότητα και εκκολαπτικότητα
11η MULTIVITAMIN EB-12
19η Απολύμανση εξοπλισμού (κλουβιά κτλ.) με DESINFECTANS.
20η MIRAL Τροφοδοσία υλικών για την αναπαραγωγή.
21η MIRAL
24η VITIN Τροφοδοσία υλικών και ενέργειας για την αναπαραγωγή.
25η VITIN
29η Απεντόμωση. Ψέκασμα το μεσημέρι σε τοίχους, ταβάνια, κλουβιά με INS-15 και ψέκασμα τα μεσάνυχτα επάνω στα κλουβιά με CHEVITREN.

Υπάρχουν προβλήματα αν πέσει πάνω στο σουπιοκόκκαλο το chevi-tren ή πρέπει να το αφερέσουμε και αυτό?

Σταύρο δεν ξέρω εάν εννοείς το σπρέϊ ... αλλά η σελίδα που προτείνεις δεν ανοίγει.

Back