Ασθένειες Ψωφησε η καναρα μου

Πόλη
Αθήνα
σημερα το μεσημερι βρηκα την καναρα μου ψωφια, δεν μπορεσα να καταλαβω τι εχει ηθελα να την παω σε αυτον που την αγορασα γιατι ξερει αρκετα για καναρινια
αλλα δεν την προλαβα και βλακεια μου που δεν πηγα νωριτερα.
απλα τωρα φοβαμαι μην εχει κολλησει κ ο αρσενικος.
βασικα εδω κ καιρο την εβλεπα λιγο φουντωμενη αλλα γενικα ετρωγε κ δεν φαινοτανε να εχει κατι. Τωρα τελευταια κοιμοτανε που κ που αναποθποθλιασμενη
τελικα οταν την βρηκα πεθαμενη την κοιταξα απο κατω και ητανε πετσι κ κοκκαλο
και το ραμφος ητανε μωβ βαθυ τρομαξα που το ειδα να πς την αληθεια. Και μου εκανε εντυπωση που ητανε κοκκαλιασμενη γιατι το φαι τελειωνε πολυ γρηγορα σε σχεση με στισ αρχες πυ την ειχα παρει! Μου ειχε κανει εντυπωση!
λετε να ειχε παρασιτα;στο εντερο; Που οσο κ να ετρωγε εμενε αδυνατη; Γιατι την εβλεπε που ετρωγε καθε μερα! α επισης εκανε πολλες παχιες κοθτσουλιες και σαν διαρροια καπως αλλα οχι πολυ εντονη διαρροια.

αυριο θα απολυμανω το κλουβι, αλλα φοβαμαι μην παθει κατι κ ο αλλος!help!

και το ραμφος ητανε μωβ βαθυ τρομαξα που το ειδα να πς την αληθεια
Δυστυχως οταν πεθαινουν ετσι γινεται, επειδη σταματαει η κυκλοφορια του αιματος☹
Λυπαμαι για το πουλακι!
Τον αρσενικο να τον εχεις υπο συνεχη παρακολουθηση και εννοειται να απολυμανεις τα παντα.

carina81gr είπε:
αυριο θα απολυμανω το κλουβι, αλλα φοβαμαι μην παθει κατι κ ο αλλος!help!
Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Από τη στιγμή που το πουλάκι που πέθανε το έβλεπες καιρό να είναι αδιάθετο και στο τέλος βρέθηκε αποστεωμένο και νεκρό το κλουβί, ότι ήταν να κολλήσει και εάν είχε να κολλήσει κάτι το αρσενικό, το κόλλησε ήδη.
carina81gr είπε:
αυριο θα απολυμανω το κλουβι
Από χθες έπρεπε :)

Λυπαμαι για την καναρα σου☹. Ελπιζω να μην κολλησε και ο αρσενικος σου γιατι αλλιως θα εχει την ιδια τυχη με το θυληκο.☹

Back