Ασθένειες Ψώρα σε budgie podagrin

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ΜΑΚ12
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ΜΑΚ12

PB New Member
Εγγραφή
17 Νοε 2017
Μηνύματα
9
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γεια σε ολους. Πριν 4 μηνες πηρα ενα αρσενικο buggie απο petshop, το οποιο φαινοταν υγιες. Μετα απο εναμιση περιπου μηνες παρατηρησα να ασπριζει ελαφρως στο σημειο που ενωνεται το ραμφος με το γαλαζιο κοκαλακι της μυτης. Σταδιακα εγινε πιο εντονο και απλωθηκε περισσοτερο γυρω απ τα ρουθουνια και αναμεσα σ αυτα. Το ραμφος επισης δειχνει ελαφρως φθαρμενο σαν γρατζουνισμενο, αλλα ετσι περιπου ηταν και οταν το πηρα. Μια κοπελα στο petshop που συστηθηκε ως κτηνιατρος μου ειπε για ψωρα που προκαλειται απο ακαρεα και εδωσε podagrin για επαληψη μερα παρα μερα για δυο βδομαδες με ενδιαμεσο κενο μια βδομαδα. Σημερα τελειωσα τη θεραπεια χωρις να δω εμφανη βελτιωση. Φοβαμαι μηπως εγινε λαθος διαγνωση και ειναι κατι αλλο. Φωτο δεν ανεβαζω λογω ασχετοσυνης.Λεω να τον αφησω να ηρεμησει κανα δεκαημερο και αν δε δω αλλαγη να τον παω σ ενα καλο πτηνιατρο που μου συστησαν. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια. Ειναι ευκολο να γινει λαθος διαγνωση;
 
Νομίζω ότι πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφία, και μάλιστα καθαρή στην περιοχή του ράμφους, ώστε να σου πούμε τη γνώμη μας.
Επίσης, γράψε μας το όνομα του Κτηνιάτρου που σου συνέστησαν.
Εύχομαι όλα να είναι καλά.
 
Προσπάθησε να ανεβάσεις φώτο μέσω του παρακάτω... Αν το μέγεθος είναι το πρόβλημα σου

https://www.resizenow.com/el

Το πετ σοπ είχε και κτηνίατρο μέσα, είδε το πουλάκι και συνέστησε αγωγή ;
 
Αν δε δουμε φωτογραφιες δε μπορομε να καταλαβουμε νομιζω! Εγω θα ελεγα οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυετρο να επισκεφτεις το γιατρο!Γιατι ηδη εχει τα συμπτωματα που αναφερεσαι αρκετο διαστημα!Βεβαια δεν εχω καλαλαβει!
 
Ευχαριστω παιδια. Θα τον επισκεφτω αμεσα. Το πετσοπ εχει μια κοπελιτσα, καποιες μερες που ισως ειναι και φοιτητρια κτηνιατρικης, ισως για να προωθει και τα σκευασματα που πουλανε. Θα το παρακολουθησω καμια βδομαδα γιατι μια ψιλοβελτιωση ειδα.
 

Σχετικά θέματα

Απαντήσεις
15
Προβολές
844
Back
Top