Γενικά Ωδικά πτηνά στο πιάτο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης aTomGR
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Περισσότερα από ένα εκατομμύριο πουλιά, κυρίως αποδημητικά, θανατώθηκαν τον τελευταίο χρόνο στην Κύπρο για να σερβιριστούν ως εδέσματα, σύμφωνα με οικολογικές οργανώσεις.

Περισσότερα: ΣΚΑΪ | Ωδικά πτηνά στο... Πιάτο

οπως ειναι γνωστο το κυνηγι ειναι, σπορ😱. Το ενα που συνηθιζουν βα εξασκουν οι "κυνηγοι". Το αλλο (οταν δεν εχουν το χερι στην σκανδαλη)το εξασκουν με το ιδιο χερι!

... Και μετα θα μας πουνε οτι ολα αυτα τα πουλακια δεν τα σκοτωνουν οι καλοι "αδειουχοι" κυνηγοι αλλα οι "αλλοι" οι λαθροθηρες!
αντε.. Ασκηθειτε!

Δεν νομίζω να αναφέρει κάπου το λινκ για κυνηγούς.

ετσι νομιζω κ γω!
μιλαει καθαρα για παρανομη παγιδευση... Μια τακτικη που εδω μεσα δε ''γουσταρουμε'' κ το εχουμε πει πολλες φορες!

ενταξει τις τσιχλες εδω στην ελλαδα οι.. Πουλοπιαστες τις σκοτωνουνε..

ριναι νοστιμες λεει. Τα γερακια; οι κυκνοι; και αυτα τρωγοντε
ή αυτα δεν κελαηδανε δεν μας νοιαζει...

ρε παιδια το μονο που μας ενδιαφερει ειναι οτι αναφερει μονο το συγκεκριμενο λινκ; Τοτε συγνωμη

Απλά βγαίνουμε εκτός θέματος, το σαιτ μιλάει καθαρά για παράνομη παγίδευση πτηνών και όχι λαθροθηρία με την έννοια του κυνηγού με το όπλο. Παρόμοια συζήτηση γίνεται εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Τι-πιστεύεις-για-το-κυνήγι-πουλιών-και-ζώων.1269/

Φιλικά

Σε καμία περίπτωση το μύνημα μου δεν είναι επιθετικό προς το πρόσωπο σου

γρηγορη εχεις δικιο αλλα μου αναψαν τα λαμπακια... Θυμηθηκα καταστασεις που τις εχω ζησει απο κοντα και ξεφυγα. Πασο..

Δεν έχεις άδικο, και εγώ που είμαι κυνηγός με τέτοια νευριάζω. Το θέμα είναι αν έχουν κάνει κάτι η Κυπριακές αρχές όμως για το θέμα αυτό, και αν ναι τι.

Φιλικά

οτι ακριβως ποιου δασοφυλακη και κυνηγητικοι συλλογοι για την λαθροθηρια στην ελλαδα γρηγορη:την "νισσα".

παιδια
γενικα,
οπου υπαρχει ατιμωρησια , επικρατει το χαος
εγω αυτο ξερω
🙄
-εκτος θεματος ισως, αλλα μου... Βγηκε-!

Back