Αναπαραγωγή αναπαραγωγή, νεοσοί και όλα τα σχετικά.απορίες κ.λ.π.

Κατάσταση
Κλειστό.

vaggeliss

Banned
Εγγραφή
4 Φεβ 2009
Μηνύματα
151
Πόλη
Αθήνα
λοιπόν, το θέμα''οι γονείς τρώνε τις κουτσουλιές των μικρών'', έκλεισε. Εξελίχθηκε όμως πολύ το θέμα και έγινε αλλάγή του θέματος κουβέντα με την κουβέντα.

αυτό λοιπόν το θέμα δε μας περιορίζει σε κάτι συγκεκριμένο, είτε είναι αυγά είτε φωλιές και όλα τα σχετικά, εδώ..
 
Αποτελέσματα αναζήτησης για νεοσσούς
PetBirds Forum - Αποτελέσματα Αναζήτησης

Αποτελέσμα αναζήτησης για φωλιές
PetBirds Forum - Αποτελέσματα Αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης για αυγοτροφές
PetBirds Forum - Αποτελέσματα Αναζήτησης

Αποτελέσμα αναζήτησης για αναπαραγωγή
PetBirds Forum - Αποτελέσματα Αναζήτησης

Γιατί ακριβώς ψάχνεις πληροφορίες;

''
Επεξεργασία μηνυμάτων
Οι τίτλοι των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελούν μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, και επίσης να είναι όσο το δυνατόν πιο "κατατοπιστικοί", ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Δεν επιτρέπεται η χρήση γενικόλογων τίτλων στα μηνύματα όπως: Ερώτηση, Απορία, Βοήθεια, SOS κ.λπ.
Σε όποια περίπτωση οι τίτλοι των μηνυμάτων δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, θα επεξεργάζονται από την ομάδα διαχείρισης χωρίς προειδοποίηση προκειμένου να εναρμονιστούν με τον κανόνα. Η ομάδα διαχείρισης δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να προβεί σε καμία αλλαγή του περιεχομένου του μηνύματος, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη και συγκατάθεση του συντάκτη του. Εξαίρεση αποτελούν οι αλλαγές που έχουν τεχνικό χαρακτήρα, όπως π.χ. η διόρθωση ανενεργών συνδέσμων, προσαρμογή βίντεο στο μήνυμα, διόρθωση των quotes στις παραθέσεις, διόρθωση της παράθεσης όταν περιέχει όλο το προηγούμενο μήνυμα και όχι το σημείο στο οποίο αναφέρεται η απάντηση κ.λπ. Οι οποίες θα γίνονται χωρίς προειδοποίηση ή ενημέρωση.''

PetBirds Forum Όροι Χρήσης - Κανόνες Λειτουργίας
 
συνεχίζεται η συζήτηση που είχε ανοιχτεί στο θέμα''οι γονείς τρώνε τις κουτσουλιές των μικρών'', όπου η πολύ συζήτηση έφερε γκρίνια γιατί βγήκαμε απ' το θέμα.
 
ωραία, αυτό το θέμα που άνοιξα είναι μια χαρά για αυτό:


[x]αλέξανδρε, δε σου έχουν ποτέ βγάλει νεοσούς τα καναρίνια σου; Πρώτη φορά; Που λές, αυτό με το αυγό, μπορείς το αυγό να τους το βάζεις το πρωί και μετά το βράδυ να τους το αφαιρείς και να βάζεις άλλο το άλλο πρωί. Δεν χαλάει μόνο σε 1 μέρα.
 
κάνει ζυγάρωμα άσπρη κανάρα με τελείως άσπρο κάναρο;
https://community.petbirds.gr/threads/Ζευγαρώνουν-μεταξύ-τους-τα-άσπρα-καναρίνια.2999/

Βαγγέλη πολλά απο τα ερωτήματά σου θα λύνονται αμέσως, κν εβαζες στην αναζήτηση το θέμα που σε ενδιαφέρει. Πολλά απο τα θέματα έχουν συζητηθεί και απαντηθεί πάρα πολλές φορές.
 
Αλεξανδρε γιαυτο το λογο υπαρχουν τα προσωπικα μυνηματα και τα μυνηματα επισκευτων στα προφιλ.
 
t: ακόμα μια φορά...☹

Θα ήταν καλύτερα Αλέξανδρε να παραμείνεις εντός θέματος.🙄
 
Το αν είμαι εκτός θέματος ή όχι, γιατί ακριβώς ενοχλεί τόσο; Πρέπει δηλαδή να λέμε οτι εγκρίνετε εσείς; δεν το κατάλαβα...
 
Καταλαβα τι λες αλλα αυτες τις αποριες τις εχετε γιατι δεν μπηκατε στη διαδικασια να διαβασετε παλιοτερα ποστ.Αν δημιουργηθει κατι τεοιο πιστεψε με χαμενος θα βγεις. Καποια παιδια επειδη θα εχουν βαρεθει τις πολλες κλισες ερωτησεις θα συμμετεχουν μονο στο chat. Οποτε θα χαθει μια τεοια ομαδα παιδιων απο το φορουμ και θα μπαινει στο chat. Θα ρωτας σημερα και θα σου απαντανε μεθαυριο. Σε οσα φορουμ δημιουργoυνται Chat rooms αργοπεθαινουν. Περιοριστειτε στα pm
 
Συμφωνώ, αλλά όχι και να μας επιβάλλετε το τί θα λέμε, στην τελική, μή διαβάζετε το συγκεκριμένο post.. Εφόσον δεν προσβάλλουμε κανέναν, δέ βλέπω το λόγο να προσπαθείτε να το σταματήσετε σαν κακές πεθερές :D
 
To site εχει ενα πολυ καλο κλιμα. Τετοια ομαδικοτητα και αλληλοβοηθεια δεν εχω δει αλλου. Μη χαλατε το κλιμα που υπαρχει οι καινουριοι.Αλλα καντε to ακομα καλυτερο!
Αλεξανδρε φιλικη συμβουλη:
Εισαι νεος και βραζει το αιμα σου οπως φαινεται.Αυτο ειναι αλλλες φορες καλο και αλλες κακο! Δικαιωμα σου να εχεις την οποιαδηποτε συμπεριφορα αλλα αν ειναι επιθετικη το μονο που θα καταφερεις ειναι να δημιουργεις post και δεν θα μπαινει κανεις στη διαιδκασια να σου απαντησει. Γιαυτο relax :beach_relax:
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top